Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

IMF ziet verder herstel Nederlandse economie

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

13 Posts
| Omlaag ↓
  1. cees74 6 oktober 2014 16:24
    quote hr kang:
    De hoge schuldenlast van huishoudens in Nederland vormt de grootste bedreiging voor het herstel, aldus Kang. Externe risico's liggen bij de lage inflatie, trage groei in de eurozone en geopolitieke onrust.
    Het IMF constateert dat de schuldenlast per huishouden in Nederland behoort tot de hoogste van de eurolanden. Dat maakt onze economie kwetsbaar voor schokken en is slecht voor groeiperspectieven op de langere termijn.

    volgens mij weet hij niet echt waar het over gaat:
    in alle europese kranten zie je dat wij heel rijk zijn. conclusie hij leest geen krant. verder vindt ik dat de regering op dit moment de schuld maakt, per dag hoger omdat zij met geld smijten naar voor ons volk onnozele geldputdictators. verder worden wij door diezelfde regering verarmt zodat ons spaargeld per dag verdampt door de eu-dictators, die willen ook smijten maa doen dat door geld te drukken en uit te geven wat er niet is, zie de wc-papierbank in Frankfurt. dit is mijn comment op de imf-dictators.
  2. [verwijderd] 6 oktober 2014 16:25
    Ik heb toch mijn vraagtekens bij dit artikel.

    "Export trekt aan"... echt waar? Juist nu dat de crisis in Nederlands grootste handelspartner (Duitsland) voelbaar wordt? En juist nu de export naar Rusland richting het nulpunt gaat? Hoe precies trekt de export aan?

    Ook de opmerking over dat jongeren teveel schulden hebben, het kabinet koerst juist in die richting door jongeren aan nog meer schulden te helpen door het bezuinigen op studiebeurzen.
  3. raadzaam 6 oktober 2014 16:39
    De wensen van jongeren stroken niet zo met de gedachten van ouderen. Ze willen en plannen reeds een huis te kopen voordat zij een vak of enige arbeidservaring hebben opgebouwd al tijdens hun studie (economie). Op aanraden van een oudere opa dat dit niet zo'n goede gedachte is zeggen zij dat het nu een andere tijd is. Dat 'dat' waar is geloof ik wel, maar om nu te zeggen dat ze slim bezig zij is wel erg kort door de beroemde bocht.
  4. Traveler@repair 7 oktober 2014 02:38
    Hoge schuldenlast is juist. Hoge pensioenreserves is eveneens juist.
    Beide hebben andere landen niet.
    Verder zien we al jaren in de VS de lage minimum lonen die jobs nemen toe, zien we hier ook, TNT is daar een goed voorbeeld van.
    Het IMF leest geen kranten, klopt ook, ze dicteerd "de leugen van de dag" tesamen met de Wereldbank oftewel de elite bankiers, de ware machhebbers hier, de aanstuurders van de lage lonen EN de hoge schulden van jongeren die wellicht straks een hoger loon hebben.
    3 duwers: het eenvoudig aan kunnen gaan van schulden in combinatie met het door de regering aangestuurde eigen voordeur beleid en inderdaad de oplopende studieschulden.
    De pensionades zijn slraks helemaal de klos, het IMF waarschuwd de regering dat zij toch bekend dient te gaan maken dat per 2017 je penisoen niet meer bovenop de AOW komt, maar je pensioentje wordt afgetrokken van je AOW.

    Nu begrijpt u beter de aansturing van studieschulden, oftewel vooraf schulden, want schulden maken om toch vooral je pensioenpremie te betalen, dat kan en wil de lage lonen massa niet meer, wordt afgetrokken van je AOW.
  5. Traveler@repair 7 oktober 2014 02:55
    De massa is altijd de klos, bij voorkeur de middenklasse.
    Dat hebben we meermaals gezien bij beleggen, de middenmoot is de klos. We hebben het gezien in het onroerend goed: de middenmoot is de klos.
    De lage lonen nemen toe.
    Loonsverhogingen zijn en waren taboe.

    Pensioenpremies en ziektekosten premies rijzen de pan uit.
    En wat doen we eraan? Geen fluit !

    Jongeren met pijn opzadelen, niet verlichten, nee eerst studeren verplichten, daarna belasten en vooraf pijn met straks niet aftrekbare schulden.

    Opgeven die studie ? Dan ben je pas echt de klos, betalen !
    Tja, daar was eens Wouter Bos.
    Nu Mark Rutte: het belangrijkste is dat de banken meer vlees op de botten krijgen !
    Beloning ? Nederland "leent"soms zelfs tegen negatieve rente.
    En de massa met hypotheek betaald een vol procent meer dan bij dezelfde bank in Duitsland, ha zelfs Belgie.

    De intensie is niet een helpende hand,
    maar allemaal aan de leiband.

    Allemaal fiscaal slaaf, bij voorkeur onder dreiging van een eeneenstorting, allemaal in angst worden we gezet, middels euro/dollar/gpd tesamen op de titanic en een door de VS getraind Al-Quada en een zgn. ISIS, dat er openlijk voor uit komt dat het prachtige goede zware wapens heeft van Amerikaanse makelij..

    Onze regringen moeten uitgeven, oorlog voeren, een miljoen per raket is wat zo'n aangestuurd ding kost.

    Normane en waarden moeten overboord, sex is in, in Utrecht wordt je er als student straks op voorgelicht, ga gerust je gang !
    BANG !

    Alle succesvolle samenlevingen zijn voor het in elkaar storten vergeven van openlijke sex, bij voorkeur bi, dan gaat het het snelst.

    Zo werkt het nihilisme door, 9/11 was daar een mooi voorbeeld van, ze geven helemaal niets om mensenlevens, nu raketten op raffinaderijen in Irak en Syrie, waar gewone mensen aan het werk zijn, straks weer een klein 9-elfje erbij als ze het nodig vinden.

    Wanner starten wij een proces tegen de financiers van Hitler ?
    Baas Rotchild en de zijnen ?
    Of blijven we geloven in een Mark Rutte en een Alexacnder Pechtold, Bilderberggangers eerste klas, die leggen namelijk voro ons de mijnen.

13 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.