Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Beursagenda: macro-economisch

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

2 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 7 jan de vakman 16 april 2022 11:55
    Nou, een analyse van de invloed van de oorlog in de oekraine, lijkt me voor analisten, zo goed als ondoenlijk, neem het laatste wapenfeit van oekraine, wat doet het vergaan, van het vlaggenschip, van de russische marine, op de beurskoersen, wat zal poetin gaan doen om op 9 mei toch te kunnen paraderen in moskou, hij deinst niet terug voor de meest wrede gruwelijkheden, om te kunnen showen, daarom moet het westen oekraine maximaal helpen, om deze wrede tirannen hun land uit te timmeren!!
    Hier een zinvolle analyse op los laten, lijkt mij onmogelijk, voor wat de beurs betreft, shell zal waarschijnlijk, heel flink blijven profiteren, van deze diepe ellende, ik denk, dat hij 1 van de weinigen is, van de week kwam er weer bijna 6% bij!!
    Kpn speert al maar hoger, nu ja hun geleverde beeld bij rail away is veel mooier, dan dat brandhout van ziggo!!
    Mij geloven ze niet, maar als een ander het zelfde zegt, dan gaat renewi, opeens 5,92% omhoog!!
    Aperam ontwaakt,langzaam uit zijn dip, van de week een leuke plus+4,11%, bij Dalm gaan rvs en zink, lood en koper door het dak, de toenemende elektrificatie zorgt er voor, dat de wereld voorraad koper, in angstwekkend tempo zakt!!
    ing gaat ook hoger, dankzij klimmende rentes, al denk ik, dat op termijn dat voor giga problemen gaat zorgen, zeer veel instanties, bedrijven en partikulieren, hebben hun financieele plaatje afgestemd op 0% rente betalen, dat wordt storm, hagel en onweer!!
    Bij mij was het ook niet allemaal zonneschijn, ik had stiekum gehoopt, op een leuke plus, richting de ex dividend datum, 21-4, van post nl, maar helaas, hij zakt door alle bodems heen, je ziet, dat beursbreed, verschillende goede dividenders, fors onder uit gaan, de trend is ook; wat zakt, blijft zakken, kleine troost; hoe verder postnl zakt, hoe meer je er bij kunt kopen, van het confortabele dividend, want spotgoedkoop is hij nu zeker!!
    Besi lijkt ook wel aangeschoten wild, van de week-6,66%, ze zeggen, door publiekatie, van mindere smartphone vooruitzichten, uit taiwan!!
    Al met al trok shelletje de balans toch weer groen, de giga stijgende gasprijzen, zal shelletje geen windeieren leggen!!
    Vandaag mijn zaaiwerk afmaken, het meeste zit er weer in, de omstandigheden kan ik optimaal maken, maar om de wasdom moet en zal ik bidden!!, want vriend corona heeft nog niet het loodje gelegd, dus die super top medicijnen, van den akker blijven heel hard nodig!!
    Morgen herdenken we het feit dat HIJ,DIE op goede vrijdag, alles leek te verliezen, toch de eeuwige grote OVERWINNAAR werd, die Romeinse hoofdman zag het al op goede vrijdag, het sterven van de Heiland was zo indrukwekkend groot en heerlijk, dat hij als enige zag; hier sterft GODS ZOON, alle reden om ZIJN overwinning op de hoogste toon uit te jubelen!!
    Dinsdag hoop ik dat het weer op de beurs mooi blijft, een meteorologische mooie pasen, is een zeldzaamheid, nu lijkt het er op dat het genieten wordt, hopenlijk ook de dagen erna op de beurs, zodat ook die korte week, leuk groen zal eindigen, SJALOOM!!!

    Ing
2 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.