Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Iep Invest BRU:IEP.BL, BE0003748622

  • 5,650 3 mei 2024 16:42
  • 0,000 (0,00%) Dagrange 5,650 - 5,650
  • 1.099

Wat is dit toch een heerlijk aandeel!

93 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 6 januari 2005 11:12
    Ik ging uit van een goed bericht over de overname in verband met punch.
    maar dat blijkt toch wat somber aan te komen bij de beleggers.
    Ik sta nu ook in de laat op 0,07 en overweeg nog of ik er alvast een paar moet laten op 0,06 maar voorlopig zitten we nog stabiel, dus ik kijk het gewoon nog even aan.

    gr thijs
  2. [verwijderd] 6 januari 2005 16:39
    heb prolion vier maanden geleden gekocht op 0,06, maar ik sta nog niet in de laat op 0,07. wilde een leuk ritje maken naar 0,10, maar dat laat wel errug lang op zich wachten. 20 miljoen laat op 0,07; dit gaat niet meer gebeuren voor 2008 geloof ik.
    maar goed, het idee dat prolion op de goede weg terug is, houdt mijn hoop levend.
  3. [verwijderd] 14 februari 2005 10:42
    Ik vrees echt het ergste. Mijn gevoel zegt me dat we binnenkort iets gaan meemaken in de koers van Prolion. Ik heb dit aandeel ooit gekocht omdat ik me dan geen zorgen hoef te maken over gigantische koersdalingen....
    Maar iets knaagt er aan me, al een tijdje inmiddels en ik ben erachter wat het is. Ik vrees dat we binnenkort omhoog gaan met de koers, een echte shuffle. Begrijp me goed, ik hoop niet dat het gebeurt want hoger het aandeel, hoe groter de kans dat we weer zakken.

    Ik vrees het ergste......
  4. [verwijderd] 14 februari 2005 11:20
    Robus warmt je alleen vast een beetje op, zodat je niet al te hard gaat schrikken van die PUNCH in je face... Maak je maar op voor ze big beng.
    Zet je kunstgebit vast, koop een electroshock device om je hart weer op gang te brengen (en vergeet de lieftallige assistente niet), slik wat nitro en volg een cursus johoga... en wie weet, maak je het einde van de klap nog mee.

    Waarom heet die toko eigenlijk Punch?

    De Dikkedeur (vanuit onder de brug)
  5. [verwijderd] 15 februari 2005 00:59
    De site van de tjechische firma, www.bdtech.cz, die de robots moet vermarkten in tjechie is niet meer te vinden. Ook bij moederbedrijf Strom, www.stromc.cz, is niets te vinden over de melkrobot van Prolion.
    Andere produkten worden er wel genoemd.

    Dit kan toch niet bijdrage aan een flinke omzet in dit land.

    De meeste omzet bij Prolion wordt doorgaans in de zomermaanden behaald. Deze maanden valt er weinig positiefs te verwachten denk ik.

    Melkboer
  6. hutjeflut 16 februari 2005 01:59
    wel leuk zo'n lekker stabiel aandeel maar als dit niet alleen een spel was had ik toch echt wel wat anders gedaan. spaarrekening ofzo. denk dat je daar op korte en lang termijn veel meer aan heb.

    al hoop ik dat dit natuurlijk dat dit gaat veranderen omdat ik 560.000 stuks heb dus paar cent omhoog zou ik zeerzeker niet erg vinden.
  7. [verwijderd] 16 februari 2005 12:30
    quote:

    hutjeflut schreef:

    wel leuk zo'n lekker stabiel aandeel maar als dit niet alleen een spel was had ik toch echt wel wat anders gedaan. spaarrekening ofzo. denk dat je daar op korte en lang termijn veel meer aan heb.

    al hoop ik dat dit natuurlijk dat dit gaat veranderen omdat ik 560.000 stuks heb dus paar cent omhoog zou ik zeerzeker niet erg vinden.
    560.000 stuks!? Wat is je gemiddelde aankoopprijs als ik vragen mag?
  8. [verwijderd] 16 februari 2005 15:48
    quote:

    tijdisgeld schreef:

    Aankoopprijs maakt niet meer uit, dat is uit het verleden, geen leedvermaak svp, wel nuchter naar de toekomst van Prolion's koers kijken. Bij 0,10 uitstappen?
    Begrijp me niet verkeerd; Die vraag was absoluut niet als leedvermaak bedoeld. Ik heb zelf 30.000 euro verloren sinds 2000, dus ik weet hoe kut dat is.
    Was gewoon nieuwsgierigheid
  9. [verwijderd] 16 februari 2005 16:06
    franc 111 schreef:
    Begrijp me niet verkeerd; Die vraag was absoluut niet als leedvermaak bedoeld. Ik heb zelf 30.000 euro verloren sinds 2000, dus ik weet hoe kut dat is.Was gewoon nieuwsgierigheid.

    Begrijp je nieuwsgierigheid best, maar kwam bij mij zo vreemd over. Zelf ben ik op 0,06 ingestapt en weet donders goed dat er veel op verloren hebben; kan mij ook nu nog bij Prolion overkomen. Daarom blijf ik bij het heden en toekomst.Zelf ben ik nieuwsgierig wat de koerspotentie is, als Punch Prolion niet laat vallen. Over de produkten van Prolion, in het verleden op de nederlanse markt gebracht is er bij de gebruikers sprake van negatieve ervaring, daar kun je dus niet reklame voor maken en tracht Prolion ( lees Punch) nu in het oostblok haar verdere aktiviteiten waar te maken. Volgens mij laat Punch Prolion niet vallen, maar zal er eerst een technische correctie omhoog plaatsvinden ( de verwatering van de aandelen zit immers al in de prijs verdisconteerd,wat op de vergadering naar voren komt? Het negatiefste wat nu nog aan de orde kan komen is dat Punch, fiscaal gezien, Prolion overneemt, het gehele compensabele verlies bij Prolion verrekend, daarna Prolion failliet laten verklaren en zelf het hieruit voortvloeiend belastingvoordeel opstrijken. Dus blijf wel op je hoede.
93 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links