Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

2017 hét jaar van bitcoin, brengt 2018 nog meer?

Madelon Vos

Auteur:

Madelon Vos is crypto-analist en volgt sinds 2013 de cryptomarkt op de voet. Naast columnist voor IEX Crypto is Madelon co-host van de BNR’s Cryptocast, heeft zij een eigen YouTubekanaal en geeft ze het vak Technische Analyse op de Hogeschool van Amsterdam. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel belegg...

Reacties

4 Posts
| Omlaag ↓
  1. Ram Bam 9 januari 2018 16:55
    Steeds meer mensen gaan inzien dat Bitcoin als betaalmiddel waardeloos is. Currencies die ge-mined moeten worden zullen in 2018 dan ook niet zo in waarde toenemen als bijvoorbeeld IOTA. Reden dat ik voor 80% in IOTA zit, en 20% overig. IOTA niet alleen omdat ik in de technologie erachter geloof, en IOTA in de nabije toekomst de grootste wereldspeler zal zijn in IoT (Bosch, Microsoft) maar uiteraard ook voor geldelijk gewin.
  2. Better world 12 januari 2018 15:35
    Ik vond de analyse van Harles Hoskinson, mede-oprichter van cryptomunt Ethereum nu leidt hij het blockchain-onderzoeksbureau IOHK,wel een goede analyse: “Wat er zal gebeuren is dat veel van deze ondernemingen die geen sterke fundamenten hebben, geen goede technologie hebben, of gewoon onrealistische projecten zijn, uiteindelijk tegen een grote muur oplopen die ze niet kunnen overwinnen. En je zult zien dat veel van deze projecten zullen falen.”
    icury.nl/?page_id=134
4 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.