Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Prijsanalyse: Bitcoin stijgt verder in aanloop naar hard fork

Madelon Vos

Auteur:

Madelon Vos is crypto-analist en volgt sinds 2013 de cryptomarkt op de voet. Naast columnist voor IEX Crypto is Madelon co-host van de BNR’s Cryptocast, heeft zij een eigen YouTubekanaal en geeft ze het vak Technische Analyse op de Hogeschool van Amsterdam. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel belegg...

Reacties

22 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
  1. tampi 14 oktober 2017 14:04
    quote:

    san marco schreef op 13 oktober 2017 12:30:

    Bitcoin kan naar zeer hoge koers afstevenen....ik kijk niet raar op van 100.000 dollar of 12 maanden. Het is namelijk de blockchain die een revolutie gaat ontketenen. En bitcoin is zeer geliefd onder de zwart geld bezitters....het is naemijl makkelijker om bitcoins dan goud over land grenzen mee te nemen.
    Bitcoin is niet alleen zeer geliefd onder zwart geld bezitters.... Bitcoin is ook zeer geliefd onder de NIET-zwartgeld bezitters. Er is heel veel behoefte om geld naar een anderen te sturen over landsgrenzen buiten de banken en regulering om. Dit heeft verder niets met zwart geld te maken.

    Ik ben van mening dat je landsgrenzen los moet zien van crypto munten. De crypto munt kent geen landsgrenzen. Zodra je toegang hebt tot je wallet, kun je je crypto munten uitgeven. Een beetje ICT-er kent zelfs voldoende technische mogelijkheden om je wallet niet eens mee te hoeven nemen om er toch bij te kunnen (bv via email, vanuit een cloud opslag)
    Geen enkele landsgrens kan dit tegenhouden.

    Objectief gezien bestaan er namelijk helemaal geen landsgrenzen. Die bestaan alleen omdat jij en ik dat hebben geleerd (en dus geloven) dat die bestaan. Ons fiatgeld wordt gereguleerd vanuit het land waar het vandaan komt, dus kent landsgrenzen. Alles wat buiten de reguleringsregels valt, wordt helaas te vaak gezien als zwart geld en fraude.

    Ik ken mensen die het verdomd handig vinden om hun familie in Zuid-Amerika buiten de banken om geld te kunnen sturen. Dit gaat snel en met minimale transactiekosten. Dit heeft echt helemaal niets met fraude of met zwart geld te maken.
22 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.