Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Verkopers worden kopers

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 08 mei AEX breekt voorgaande top, maar niet gevalideerd 37
  2. 07 mei Europese beurzen haperen 55
  3. 03 mei Bitcoin ondergaat broodnodige correctie 52

Reacties

338 Posts
Pagina: «« 1 ... 7 8 9 10 11 ... 17 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 21 augustus 2017 14:16
    quote:

    fred optie schreef op 21 augustus 2017 14:06:

    nog..1..cent..voor..de..eerste..ik..heb..mazzel..

    denk..ik..

    heb..de..short..squeeze..genegeerd.

    :)))))

    @ericderus..

    het..is...wat..stil..hier!!!

    ga..je..goed..met..de..aandelen?

    Met mij gaat het goed. Wat ratiospreads in de sep. en okt. lopen. Geen centje pijn nog. Komen langzaam naar me toe. Moet geduld hebben.
  2. The Entrepreneur 21 augustus 2017 14:28
    quote:

    John H schreef op 21 augustus 2017 14:10:

    [...]
    terug naar mijn oude platform ep. zat even op plus500 vanwege bitcoin cfds maar kwam in de problemen met een message "The rates have changed and therefore the order could not be completed". Heeft mij winsten gekost. Dus helemaal leeggezogen, flink geklaagd online en terug naar oude platform. Normaal ging het sneller. Geen idee waarom het nu zo lang op zich laat wachten.

    Had misschien niet alles steeds moeten verplaatsen maar een deel. Het is even afkicken maar straks kan ik weer vol aan de bak :))
    Afkicken duurt idd eventjes. Veel succes!
  3. [verwijderd] 21 augustus 2017 14:31
    Draghi en Yellen maken zich volgens Vk op voor het jaarlijkse FED- symposium in Jackson Hole. Inmiddels heeft de ECB met het opkoopprogramma de Fed ingehaald. De balans van de ECB is nu boven de 5.000 miljard dollar uitgekomen. De Fed is 'allang gestopt' met het opkoopprogramma en Yellen denkt nu na over een plan om het schuldpapier weer in de markt terug te zetten. Volgens Vk kan Draghi erop wijzen dat de Fed-steun uiteindelijk vooral op de beurs van Wall Street terecht is gekomen. Amerikaanse aandelen zijn sinds de crisis niet meer zo duur geweest ten opzichte van de activa (de bezittingen aan vastgoed, cash, machines enz.) van de bedrijven. Op dit moment is de beurswaarde van de 500 grootste Amerikaanse bedrijven 3,2 maal zo groot als de activa, voor de 600 grootste bedrijven in Europa is dat 1,8 maal. Dit verschil is volgens website Zero Hedge niet zo groot geweest sinds Bloomberg met de publicatie van die data begon.
  4. The Entrepreneur 21 augustus 2017 14:34
    quote:

    John H schreef op 21 augustus 2017 14:29:

    Personen die de rente op hun variabele hypotheekleningen aan het interbancaire tarief euribor hebben gekoppeld, zouden steeds vaker geld toe moeten krijgen op hun hypotheeklening. Dit heeft te maken met de dalende euribortarieven. Afgelopen week was die tot minus 0,371 procent voor de éénmaandseuribor. Banken proberen deze negatieve rentes op hypotheekleningen zo veel mogelijk te verdoezelen volgens Vk. Zaterdag meldden Belgische media dat klanten van de bank Belfius, waar de hypotheekrente is gezakt tot onder de 0 procent, zijn gesommeerd daarover te zwijgen. In ruil voor hun stilzwijgen krijgen ze een eenmalig bedrag. Nederlandse banken proberen het probleem volgens de krant ook te relativeren en er anders een mouw aan te passen door de opslag op de rente te verhogen. Zowel Rabobank als ING spreken in de krant van een kleine groep klanten die in aanmerking komen voor zo'n vergoeding.
    Nog eentje dan.

    tegen-argument is wel dat banken je -zij het marginaal- nog steeds een positieve rente op je spaargeld geven, terwijl ze er zelf voor moeten betalen. Banken zijn niet alléén maar graaiers. Ze passen wel een beetje op met het slechte imago dat ze nog hebben.

    Maar idd, overeenkomst is overeenkomst, als je de euribor moet krijgen dan moet je die ook krijgen ook!
338 Posts
Pagina: «« 1 ... 7 8 9 10 11 ... 17 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links