Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Crypto.com bevestigt uitbraak

Crypto.com bevestigt uitbraak

Vandaag alleen even een korte update van het technische plaatje van Crypto.com. In mijn column van begin december gaf ik aan dat de koers een opwaartse versnelling had ingezet, maar wel eerst nog wat zou kunnen corrigeren. Deze correctie heeft plaatsgevonden en lijkt inmiddels te zijn afgerond. 

Crypto.com is een crypto-exchange die onder andere ook een debetcard aanbiedt waarmee transacties kunnen worden verricht in verschillende cryptovaluta.

Trendkanaal

De koers van CRO, de token van Crypto.com, heeft het afgelopen jaar een mooie stijging laten zien. Het gematigde opwaartse trendkanaal is hierdoor aan de bovenkant verlaten, waarmee een steilere stijgende trend is ingezet.

Na de sterke opleving van november moest CRO de afgelopen weken wat terrein prijsgeven. Zoals ik in de vorige analyse aangaf, was de bovenkant van het oude trendkanaal het richtpunt voor deze correctie. Dit niveau is nu bereikt.

Omhoog

Op de daggrafiek is goed te zien dat de koers mooi is opgevangen door de oude oplopende toppenlijn, die nu dus dienst doet als steun. De correctieve fase van de afgelopen weken is verlaten en de koers draait weer omhoog.

Het eerste richtpunt is nu de top van eind november rond $1,20. Pas hierboven krijgt de stijgende fase een nieuwe impuls en kunnen hogere koersniveaus worden opgezocht. Eerste steun/stoploss wacht rond $0,48 en wordt gevormd door de nieuwe koersbodem en de bovenkant van het oude trendkanaal. 


Wouter Slot is technisch analist bij Tostrams en IEX. Hij schrijft zijn columns op persoonlijke titel. De informatie in zijn columns is niet bedoeld als professioneel of particulier beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Wij informeren u graag over ons rendement.

IEX heeft de laatste jaren sterk geïnvesteerd in onze Beleggersdesk. Onze kooptips hebben een gemiddeld rendement per tip opgeleverd van ruim +25%.


Een gedetailleerd overzicht van alle kooptips en de gevolgde berekening is te vinden op de rendementenpagina.

Met een abonnement op IEX heeft u altijd als eerste toegang tot onze analyses en kooptips.
U leest deze al vanaf 2,41 per week. Word nu abonnee en profiteer van 30% korting!

Analyse door: Wouter Slot

Wouter Slot is senior analist bij Tostrams binnen de IEX Group. Voor Tostrams schrijft hij al sinds 2007 technische analyses. Al op jonge leeftijd bleek hij geïnfecteerd met het TA-virus en daarom koos hij al vroeg in zijn werkzame leven voor een baan in de beleggingswereld. Hij leest de grafieken als geen ander en weet met b...

Meer over Wouter Slot

Recente analyses van Wouter Slot

  1. 06 mei Langetermijnschade bij crypto's beperkt 35
  2. 29 apr Weinig reden tot zorg 39
  3. 22 apr Hoe kleiner, hoe zwakker 48

Reacties

2 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 6 Zaphod Beeblebrox 25 december 2021 09:47
    Net als bij aandelen is het ook met crypto zo dat het sentiment leidend is. Het sentiment zoals aangegeven door bitcoin. Muntjes als CRO zullen slaafs dezelfde kant uit bewegen. Vaak is het dan wel zo dat populaire altcoins sneller lopen dan de crypto-koning, zowel omhoog als omlaag. Bitcoin heeft recent een dalende weerstandslijn doorbroken. Dat is positief. Ofschoon het met meer volume had gemogen. Ethereum consolideert, wat eveneens positief is: een correctie binnen de uptrend. Toch overtuigd het op een of andere manier niet helemaal. Waarschijnlijk kabbelen we het nieuwe jaar in. Hopelijk hebben de institutionele partijen dan zin om flink in te slaan.
2 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Volg IEX altijd en overal Meer »

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links