Van beleggers
voor beleggers
desktop iconOne Monitor

Inloggen

  • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

IEX en DEGIRO koppelen hun platformen

IEX en DEGIRO koppelen hun platformen

Persbericht - IEX is voor Nederlandse en Belgische beleggers een vooraanstaande bron van informatie. IEX levert beursnieuws, bedrijfsnieuws, koersen, maar vooral ook een snelle duiding en uitstekende analyses. DEGIRO, de snelgroeiende online broker, wil haar klanten nog beter van dienst zijn en extra informatie bieden die aansluit bij de behoefte en de portefeuille van de klant.

IEX en DEGIRO hebben daarom besloten de krachten te bundelen. Vanaf deze week biedt IEX aan klanten van DEGIRO realtime gepersonaliseerde beleggingsinformatie.

Relevant beursnieuws in één oogopslag

Klanten van DEGIRO kunnen vanaf deze week de informatie, nieuwsberichten en aanbevelingen van IEX koppelen aan hun beleggingsportefeuille en watchlist. Via een persoonlijke portefeuillepagina op IEX.nl zien zij in één oogopslag al het relevante beursnieuws dat betrekking heeft op hun favoriete aandelen. Door het activeren van de alertservice hoeven zij voortaan geen bericht meer te missen.

Jean-Paul van Oudheusden, COO van IEX Group: “De gepersonaliseerde dienstverlening aan de zelfstandige particuliere belegger wordt door de grootbanken steeds verder uitgekleed. Door de technologische ontwikkelingen is het nu mogelijk om twee platformen aan elkaar te koppelen. In de beleggingsdienstverlening doen DEGIRO en IEX dat nu als eerste.”

Martijn Rehling, woordvoerder van DEGIRO: “IEX is voor veel beleggers een belangrijke bron van informatie. De koppeling van de beleggingsportefeuille en gepersonaliseerde marktinformatie vinden wij van toegevoegde waarde. Dit vindt uiteraard alleen plaats als de klant erom vraagt. Wij zien erop toe dat dit op een veilige en discrete manier gebeurt.”

Voor wie is de dienst bedoeld?

Voor alle beleggers die gepersonaliseerd nieuws willen ontvangen op basis van hun beleggingsportefeuille en watchlist. Aanmelden bij IEX en DEGIRO is kosteloos. IEX-leden met een Premium-lidmaatschap ontvangen van IEX naast de openbare berichten ook alle aanbevelingen, transacties, tips, analyses en updates van de IEX Beleggersdesk. Een Premium-lidmaatschap kost op dit moment €14,95 per maand.

Auteur: IEX Group N.V.

Meer over IEX Group N.V.

Recente artikelen van IEX Group N.V.

  1. 19 feb IEX in 2020: Resultaat boven verwachting
  2. 28 dec Investeer in 7% IEX Obligaties 13
  3. jan '19 IEX en DEGIRO koppelen hun platformen 11

Gerelateerd

Reacties

11 Posts
| Omlaag ↓
11 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Onderwerpen: IEX Group N.V.

Dagelijkse nieuwsbrief

Ja, ik wil elke dag de laatste kooptips en analyses van verschillende aandelen ontvangen.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links