Van beleggers
voor beleggers
desktop iconOne Monitor

Inloggen

  • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Janneke Willemse over haar strategie op de beurs

Meld u nu aan voor de gratis webinar met Janneke Willemse

Altijd al benieuwd geweest naar de beleggingsstrategie van beursguru Janneke Willemse? Hoe handelt ze en hoe komt ze tot haar successen? In het gratis webinar voor de Slimste Belegger 2015 op donderdag 17 september vertelt ze u er alles over. 

Tijdens het seminar zal Janneke verschillende vragen behandelen, waaronder Wat is mijn beleggingsstrategie?, Hoe richt ik mijn portefeuille in? en Waar liggen nu interessante long- en shortkansen?. Ook legt Janneke uit hoe ze haar portefeuille voor de Slimste Belegger gaat inrichten.

Nieuwsgierig geworden? Doe dan mee met dit gratis webinar op 17 september om 20.00 uur.

Aanmelden is eenvoudig en doet u hier.

Over de Slimste Belegger

Samen met BNP Paribas Markets organiseert IEX het beleggingsspel de Slimste Belegger 2015. In dit gratis beleggingsspel leert u alles over de verschillende aspecten van beleggen en het handelen in turbo's. Nieuw in deze editie van de Slimste Belegger is dat u als belegger de kans heeft om u te voegen in het team van een ervaren beleggingscoach.

Als deelnemer dingt u mee naar mooie prijzen, waaronder de hoofdprijs van €5.000,-. Meer over het spannendste beursspel van Nederland leest u op slimstebelegger.nl.


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Auteur: Redactie

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie

Recente artikelen van Redactie

  1. 17 mei Hollandse Aandelenavond: Royce Tostrams
  2. 17 mei Handelen als een professional: We zijn van start gegaan
  3. 12 mei Hollandse Aandelenavond: Jos Versteeg 6

Gerelateerd

Reacties

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links