Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

"Bouwers links laten liggen in 2015"

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 
ABM Financial News

Auteur:

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven.

Reacties

13 Posts
| Omlaag ↓
  1. Claude Hommel 9 december 2014 11:10
    Volgens mij heeft die Marco Groot geen idee wat BAM in de pijplijn heeft zitten, zowel qua projecten als qua reorganisatie. Dan heeft Corné van Zeijl dat beter in de gaten. De oude projecten met lage marge lopen er waarschijnlijk zonder verdere schade uit. De organisatie is/wordt aangepast en afgeslankt. De orderportefeuille is goed gevuld, waarbij strenger geselecteerd wordt om een betere marge te krijgen. En de samenwerking met PGGM gaat volgens mij nog veel opleveren de komende jaren. Je ziet ook dat de shorters zich langzaam maar zeker terugtrekken uit BAM. De kans op een koersstijging is volgens mij dan ook veel groter dan op een koersdaling. Een koers van €4 ultimo 2015 is goed mogelijk. Met een koers van € 2,50 van vandaag is dat een heel aardig rendement.
  2. domin8tor 9 december 2014 11:20
    quote:

    la rinconada schreef op 9 december 2014 11:11:

    hahahaha ik blijf lachen om die anaalisten
    Inderdaad, dat advies hadden ze vorig jaar ook al kunnen geven voor 2015. Een grote farce ondertussen die analisten voorspellingen. Wat ze tegenwoordig ook schrijven, het is oud nieuws en voorspellingen doen is onmogelijk. Evenals de olieprijs voorspellingen, tja het zal altijd mosterd na de maaltijd blijven.
  3. [verwijderd] 9 december 2014 11:23
    Soms moet je contrair handelen. Deze zelfbenoemde analisten hebben vaak een dubbele agenda. Er zullen best wat kerstpakketjes en flesjes drank worden uitgereikt aan deze heren, voor hun "goedbedoelde" adviezen. Op het moment dat zij roepen dat je wat moet kopen moet je helemaal gaan uitkijken.
  4. Kousie 9 december 2014 14:43
    Wat een gezwets allemaal van die analisten. Je moet eens teruggaan in de tijd wat ze allemaal beweerd hebben.
    Bijvoorbeeld hoe ze bij Burgers z'n Add Value Imtech tot het laatst toe als een love-baby hebben gekoesterd.
    Waarom zou je trouwens als je een echte goeie analist bent je kennis aan de buitenwereld verkondigen? Gewoon wat geld lenen en lekker zelf doen, toch?

  5. [verwijderd] 9 december 2014 16:06
    Grappig. Nu dat de vastgoedsector in de meeste landen begint aan te trekken worden we aangemoedigd om weg te blijven.

    Ik vind bouwers nog veel te volatiel, maar hun herstelmoment komt volgens mij steeds dichter bij. En wie profiteert meer van een lage rente dan een bouwer? Bouwers draaien niet op bakstenen maar op financiering, en die is tegenwoordig spotgoedkoop.
  6. JoeSixpack 9 december 2014 18:18
    Met name meneer Marco Groot heeft nog nooit een baksteen in z'n handen gehad wat een enorme [..], Rest mij te zeggen dat dit soort programma's een schaamteloze vertoning is van aanprijzen van aandelen waar jezelf al positie in hebt

    [Modbreak IEX: Gelieve op uw taalgebruik te letten, bericht is bij dezen aangepast.]
13 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.