Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?
"Indrukwekkend Apple"

"Indrukwekkend Apple"

 

Apple heeft met de presentatie van de nieuwe iPhone, Apple Pay en Apple Watch aan de hoge verwachtingen voldaan. Dit stelden analisten van Goldman Sachs woensdag in een rapport waarin zij het koopadvies voor Apple herhaalden en het koersdoel opwaarts bijstelden van 107 naar 115 dollar.

Voor de winstontwikkeling van Apple noemden de analisten vooral de nieuwe iPhone 6 belangrijk. Apple Pay zal op de korte termijn niet veel bijdragen aan de winst, aldus Goldman Sachs. Op de langere termijn kan de betaaldienst evenwel een hoge marge gaan opleveren.

De Apple Watch noemden de analisten "verrassend innovatief", hoewel het in de resultaten van Apple vermoedelijk geen aardschok teweeg zal brengen.

Goldman Sachs verhoogde de winstverwachtingen voor 2015 en 2016 van 7,57 en 9,12 dollar per aandeel naar respectievelijk 7,67 en 9,19 dollar per aandeel. Voor 2014 liet de zakenbank de taxaties onveranderd.


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 
ABM Financial News

Auteur:

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven.

Gerelateerd

Reacties

3 Posts
| Omlaag ↓
3 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.