Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

"Indrukwekkend Apple"

"Indrukwekkend Apple"

 

Apple heeft met de presentatie van de nieuwe iPhone, Apple Pay en Apple Watch aan de hoge verwachtingen voldaan. Dit stelden analisten van Goldman Sachs woensdag in een rapport waarin zij het koopadvies voor Apple herhaalden en het koersdoel opwaarts bijstelden van 107 naar 115 dollar.

Voor de winstontwikkeling van Apple noemden de analisten vooral de nieuwe iPhone 6 belangrijk. Apple Pay zal op de korte termijn niet veel bijdragen aan de winst, aldus Goldman Sachs. Op de langere termijn kan de betaaldienst evenwel een hoge marge gaan opleveren.

De Apple Watch noemden de analisten "verrassend innovatief", hoewel het in de resultaten van Apple vermoedelijk geen aardschok teweeg zal brengen.

Goldman Sachs verhoogde de winstverwachtingen voor 2015 en 2016 van 7,57 en 9,12 dollar per aandeel naar respectievelijk 7,67 en 9,19 dollar per aandeel. Voor 2014 liet de zakenbank de taxaties onveranderd.


Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Gerelateerd

Apple

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
3 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Dom-dom
0
Ik geloof er niks van....produkten voegen nauwelijks iets toe aan je levenstijl, zijn niet revolutionair, zoals de Iphone 3 wel was.
De grootste vlucht is eruit. Op naar laserprojectie schermen en superkleine volwaardige computers.
Pokerface
0
Ik zit te wachten op TV's van Apple met ingebouwde AppleTV. Dat zou een innovatie kunnen zijn. De rek is er bij telefoons wel een beetje uit. Horloge heb ik nog niet gezien.
3 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Column door: ABM Financial News

Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet.

Meer over ABM Financial News

Recente columns van ABM Financial News

  1. jan '16 Wat wil Fir Tree met Delta Lloyd?
  2. dec '15 "Analisten goed voorbeeld in 2015" 5
  3. sep '15 Misser in België dreigt voor BAM 20

Gesponsorde links