Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Gemalto niet in nieuwe iPhone6

Gemalto niet in nieuwe iPhone6

 

Gemalto zal geen technologie leveren voor de nieuwe iPhone 6 van Apple. Dit bevestigde het Franse digitale beveiligingsbedrijf tegenover ABM Financial News. Apple lanceerde dinsdagavond de nieuwe iPhone 6 samen met Apple Pay en Apple Watch.

De nieuwe mobiele telefoon van Apple is beveiligd met vingerafdruktechnologie, die Gemalto ook aanbiedt. Daarnaast maakt Apple Pay voor het contactloos betalen gebruik van near field communication, ook een technologie die Gemalto aanbiedt.

Ondanks dat de techniek van Gemalto niet is opgenomen in de nieuwe producten van Apple, noemde het Franse bedrijf de productlanceringen wel positief voor het sentiment rond de eigen technologie.


Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
[verwijderd]
0
Smeerlappen die sjorders, ze weten altijd alle euforie met hun posities om zeep te helpen. Op een dag komt de rekening, waarvan akte!

Ciao!
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Column door: ABM Financial News

Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet.

Meer over ABM Financial News

Recente columns van ABM Financial News

  1. jan '16 Wat wil Fir Tree met Delta Lloyd?
  2. dec '15 "Analisten goed voorbeeld in 2015" 5
  3. sep '15 Misser in België dreigt voor BAM 20

Gesponsorde links

 

Trending

Bitcoin