Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Video

 1. Premium

  Hoe ligt vastgoed erbij?

  De vastgoedsector heeft rake klappen gehad, maar bij sommige aandelen zijn korte ritjes omhoog mogelijk, aldus technisch analist Royce Tostrams.

  In zijn wekelijkse TA-video neemt hij vandaag de koersgrafieken van Vastned, Unibail-Rodamco, NSI, het Belgische Cofinimmo en het Franse Klépierre onder de lopen. Welke van dit rijtje kunnen mogelijk interessant worden? En waar moeten we voorlopig nog even van afblijven?

 2. Premium

  Waar gaat de rente naartoe?

  De Nederlandse kapitaalmarktrente is dit jaar fors opgelopen. Zet de stijging door, of komt er een omslag? En wat zijn de gevolgen voor staatsobligaties?

  Het zal u niet zijn ontgaan: de tienjaars Nederlandse kapitaalmarktrente is dit jaar flink gestegen. Dit fenomeen komt technisch analist Royce Tostrams bekend voor: in 1994 gebeurde het ook. Alle reden om in deze nieuwe wekelijkse TA-video te kijken hoe dit toen afliep, en wat dit betekent voor staatsobligaties.

 3. Premium

  Cash is king

  Die wijsheid kunnen beleggers op dit moment maar beter ter harte nemen, als we kijken naar het huidige beurssentiment.

  In deze nieuwe wekelijkse TA-video staat Royce Tostrams stil bij de Nederlandse defensieve portefeuille van Tostrams. Deze bestaat momenteel voor maar liefst 78% uit cash en telt slechts vijf aandelen.

 4. Premium

  Kruispunt in de economie

  We staan op het kruispunt van een nieuwe conjuncturele golfbeweging, stelt technisch analist Royce Tostrams. Welke beleggingscategorie heeft hierna de beste kaarten?

 5. Premium

  Alternatief scenario

  We zitten aan het einde van de vierjarige Business Cycle, denkt Royce Tostrams. Wat betekent dit voor uw posities in aandelen, obligaties en cash?

 6. Premium

  Twitter versus Tesla: zit de overname er nog in?

  Met de Twitter-overname door Tesla-CEO Elon Musk is het tijd voor Royce Tostrams om een technische blik te werpen op beide bedrijven.

 7. Premium

  Stress in de markten

  Technisch analist Royce Tostrams werpt een blik op de stress in de markten. Hij kijkt onder meer naar de inflatie, de rente en de grondstofprijzen.

 8. Premium

  Technologie leidt de zwakte

  De pijn in de techsector lijkt nog niet voorbij, concludeert technisch analist Royce Tostrams in zijn nieuwe TA-video.

 9. Premium

  Tech verzwakt verder

  De techsector trekt de beurs omlaag. In deze video bekijkt technisch analist Royce Tostrams het technische plaatje van de Nasdaq en Philips.

 10. Premium

  Rotatie uit halfgeleiders

  Hoe kwetsbaar is de koers van ASML, nu veel beleggers uit de technologiesector trekken? Royce Tostrams bekijkt het technische plaatje.

 11. Premium

  Hoopgevende signalen bij Philips

  Gloort er dan eindelijk hoop voor Philips? Technisch analist Royce Tostrams ziet enkele positieve signalen.

 12. Premium

  Ahold Delhaize versus ASML

  Technisch analist Royce Tostrams ziet een verschuiving naar defensieve aandelen. Hij vergelijkt daarom in deze TA-update het immer defensieve Ahold Delhaize met chipgigant ASML.

 13. Premium

  Is er ruimte voor een opleving bij bitcoin?

  Het vangnet heeft goed standgehouden. Kan de cryptomunt de weg omhoog vinden?

  Medio februari gaf technisch analist Royce Tostrams aan dat er een vangnet was voor bitcoin. Nu dat heeft standgehouden en de weerstand van $45.000 is gebroken, dient zich de vraag aan: kan de munt verder omhoog?

 14. Premium

  Philips en de AEX

  Video: het aandeel Philips heeft de bodems tussen €27 en €28 getest. Kunnen we instappen of is voorzichtigheid geboden?

 15. Premium

  Hyperinflatie deel 2: wat kan de overheid doen?

  Video: Door de hoge inflatie verdampt de waarde van de overheidsschuld, terwijl lenen nog aantrekkelijk blijft door de lage rente.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links