Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Dossier Oekraïne

Dossier Oekraïne

Wat is de impact van de oorlog in Oekraïne op de financiële markten? Volg hier ons Dossier Oekraïne.

Met onder andere Shell, ING, ArcelorMittal, AMG, de cryptomarkt, koopkansen en de Podcast.


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Auteur: Redactie

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie

Recente artikelen van Redactie

 1. 17 mrt World Online, een historische luchtbel 7
 2. 16 mrt Dit zijn de 11 winnaars van de IEX Gouden Stier 2022 6
 3. 15 mrt Welke bedrijven maken vanavond kans op een Gouden Stier?

Reacties

11 Posts
| Omlaag ↓
 1. treasury t 5 maart 2022 10:27
  Mijn info uit de inner circle van the US is dat er waarschijnlijk(?)toch een no fly zone komt.De organisatie hiervan kost enige tijd.Politici vertellen dus het tegengestelde verhaal.Putin kan liegen, wij ook.!!!!

  U dient uw lezers voor te bereiden op oorlog en recessie en niet al dat wensdenken te publiceren.

  RTLz moet wat betere analisten aantrekken . de huidige zijn bedroevend slecht.

 2. treasury t 28 maart 2022 18:53
  Al jeereza heeft gelijk geen no-fly zone onder druk van de EU.Het is nu 28/03/2022.Het 'zwakke' West Europa,nattuurlijk met Frankrijk, kiest voor overgave en genocide op de Oekrainse bevolking.Deze genocide zal het eind betekenen van het democratische Westen.De nazis zijn verslagen in 1945.De nieuwe nazis (Rusland/Z)worden gefêteerd.Helaas het is als het is...Onze beurs vul maar in..
 3. forum rang 4 taurus86 1 april 2022 17:44
  Waar blijft de "Generaal Winkelman" van Oekraïne; als op 14 mei 1940 in Rotterdam. Mariupol is niet meer verdedigbaar; halsstarrig mensenlevens opofferen voor een verloren positie, heeft verder geen zin.
  En laten we eerlijk zijn, we zijn inmiddels (behalve na een voetbalwedstrijd) toch weer dikke vrienden met onze Oosterburen.
  Nu doorvechten en vanuit Nederland wapens leveren tegen ongeveer 7 Euro per inwoner ('Dikke 125 miljoen') en daarvoor 5% koopkracht inleveren op een besteedbaar inkomen van zeg 30.000 euro (= 1500 euro) is per standaard gezin wel een zure uitkomst. (4x7= 28 euro steun, die 1528 kost).
  Koningin Wilhelmina trok aan haar stutten en kwam glorierijk terug; misschien goed om dit verhaal ook eens aan Zelenski te vertellen, naast de inname van Den Briel.
 4. treasury t 5 april 2022 14:41
  3e WO is niet te voorkomen.Hitler was niet te stoppen met het weggeven van Sudetenand en Oostenrijk,.Het verbaast mij dat onze politici en vele commentatoren denken dat als de Ukraine 'verliest...' de nachtmerrie voorbij is. Echter dan begint de oorlog pas..Die zal worden uigevochten in Polen en Duitsland..Putin volgt dezelfde route als Stalin..Of de USA ingrijpt is maar de vraag..De Hongaren stemden met hun verstand!!!! 2022...In 1956 ,Hongaarse opstand,werd hulp beloofd uit het Westen...Nooit gekomen...De Russen stuurden tanks en voerden een meedogenloos regiem in.
  Dan maar Orban die heeft al een lijntje met Putin,niet weer 1956.

  L' histoire se répète,dankzij vooral Merkel ... cs dus Duitsland.
11 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links