Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

  • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

IEX verhoogt koersdoel PostNL

IEX verhoogt koersdoel PostNL

De IEX Beleggersdesk heeft het koersdoel van PostNL verhoogd van €4,65 naar €4,75, naar aanleiding van de cijfers.

"Na al een loeisterk eerste kwartaal doet PostNL er nog een schepje bovenop in het tweede kwartaal", schrijft analist Martin Crum. Aandeelhouders delen mee in het cijferfeestje en krijgen een interim-dividend van €0,10 per aandeel. 

Crum vindt het aandeel aantrekkelijk gewaardeerd. In combinatie met een royaal dividendrendement ziet hij voldoende grond om het houdadvies te handhaven, met een opgetrokken koersdoel.

Het wordt wel spannend hoe de nu nog sterk versnipperde Europese pakkettenmarkt zich zal ontwikkelen. Wil PostNL zich staande houden, dan is een verdere marktconsolidatie onvermijdelijk, stelt Crum.

Lees de volledige analyse op IEX.nl.


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Auteur: Redactie

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie

Recente artikelen van Redactie

  1. 26 nov Wat doet de AEX in december? Stem!
  2. 04 nov Beursexperts tippen ASML en KPN 1
  3. 03 nov GroenLinks-stemmers maken inhaalslag 2

Gerelateerd

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
1 Post
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

PostNL Koninklijke

3,908 26 nov
+3,908 0,00%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links