Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

  • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Schrijf in uw agenda: alle masterclasses

Schrijf in uw agenda: alle masterclasses

Tips en advies van de beste coaches, en u kunt het volgen vanuit uw luie stoel. De masterclasses van de Slimste Belegger 2019 op een rij.

Tijdens de Slimste Belegger 2019 kunt u volop profiteren van de gedegen kennis van onze coaches. Stuk voor stuk hebben ze jarenlange beurservaring. In heldere en begrijpelijke taal schetsen ze de ontwikkelen op de beurs en geven ze tips en adviezen waarmee u uw rendement kunt verhogen.

De planning van de komende webinars is als volgt:

maandag 4 november 2019: Guy Boscart en Nico  Inberg

Meer info en aanmelden

dinsdag 12 november 2019:  Royce Tostrams en Nico Bakker

Meer info en aanmelden

maandag 25 november 2019: alle coaches en Rogier San Giorgi

Meer info en aanmelden

Alle webinars beginnen om 20.00 uur. De host is Janneke Willemse.

Over de Slimste Belegger

In samenwerking met IEX organiseert BNP Paribas Markets de 'Slimste Belegger', het spannendste beleggingsspel van Nederland. In dit gratis beleggingsspel leert u alles over de verschillende aspecten van beleggen en het handelen in Turbo's. U heeft de mogelijkheid een ervaren beleggingscoach te selecteren. Als deelnemer dingt u mee naar mooie prijzen, waaronder de hoofdprijs van 2500 euro! Meer informatie over de coaches, prijzen en inschrijving vindt u op www.slimstebelegger.nl.


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Auteur: Redactie

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie

Recente artikelen van Redactie

  1. 18 okt Slimste-winnaar vertrouwde op onderbuikgevoel
  2. 13 okt 'Energietransitie legt kiem voor grondstoffensupercyclus' 3
  3. 12 okt Slimste Belegger: de quizvragen

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links