Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Party in the USA

Party in the USA

Gelijk met de deur in huis vallen. Twitter gaat als de brandweer nadat bekend is geworden dat Anthony Noto de nieuwe Chief Financial Officer (CFO) van het bedrijf is geworden. Wie is dat en waar hebben ze die vandaan zult u ook vast denken.

Antony Noto is een oud bankier van Goldman Sachs die ten tijde van IPO van Twitter daar aan meewerkte. Hij zal ongetwijfeld veel weten van het verdienmodel van Twitter en hoe ermee flink geld te verdienen. Beleggers geven de man alvast vertrouwen want Twitter stijgt +3,8%. BusinessInsider weet overigens ook te melden hoeveel hij gaat verdienen.

Noto's annual salary rate will be $250,000, and he'll also get $64 million in Twitter stock (1.5 million shares), with the option to buy 5,000 more.

 

We blijven in de hoek van Goldman Sachs, want de analisten van de zakenbank hebben Netflix een koopadvies met een koersdoel van 590 dollar meegegeven. Ja u leest het goed 590 dollar. Volgens de bank kan het aantal abbonees makkelijk kan verdubbelen. Beleggers gaan er iets in mee. Netflix noteert 4,7% hoger op 460 dollar en is daarmee haar top in maart van dit jaar alweer voorbij geschoten.

 

 

Als laatste de gekte rondom GoPro. Heeft u het gemist? Vorige week ging het bedrijf naar de beurs en steeg op de eerste dag al ruim +30%. Ook vandaag gaat het GoPro feestje op Wall Street gewoon door. Het aandeel stijgt nu +16% en noteert op 47 dollar, maar zodra deze woorden op papier staan is het aandeel alweer omhoog of omlaag geschoten.


Nick Bakker is marketwatcher bij IEX.nl. Nick Bakker kan posities innemen op de financiële markten. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Klik hier voor een overzicht van de beleggingen van de IEX redactie.

Auteur: Nick Bakker

Van je hobby je werk maken, is dat slim? Nick Bakker doet dat als Market Watcher bij IEX. Hij verzorgt dagelijks het Fondsenrondje, de Slotcall en het IEXNieuws. Daarin houdt Nick u op de hoogte van al het beursnieuws, de AEX en alles wat er maar speelt bij Nederlandse aandelen. Beleggen, stockpicken, maar ook speculeren. ...

Meer over Nick Bakker

Recente artikelen van Nick Bakker

  1. jul '18 Liveblog: Trump en BAM 3
  2. jul '18 Liveblog: Microsoft 7
  3. jul '18 Slotcall: Shell en Unies 3

Gerelateerd

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
1 Post
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links