Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Unibail overtreft eigen prognose

Gepubliceerd op 1 feb 2012 om 18:38 | Views: 1.922

UNIBAIL-RODAMCO-WESTFIELD 18 okt

137,65 +0,55 (+0,40%)

AMSTERDAM (AFN) - Het Nederlands-Franse vastgoedbedrijf Unibail-Rodamco heeft de winst per aandeel in 2011 met 2,6 procent op jaarbasis zien afnemen tot 9,03 euro. Dat maakte de onderneming woensdag bekend.

De afname van de (terugkerende) winst per aandeel is kleiner dan het bedrijf eerder voorspelde. De eigen prognose lag tussen de -3 en -5 procent. Voor 2012 rekent het bedrijf op een stijging van de winst per aandeel van rond de 4 procent. Voor de periode 2013-2015 handhaaft het bedrijf de verwachting van een groei in de terugkerende winst per aandeel van 5 à 7 procent.

De bruto huurinkomsten uit winkelcentra gingen in 2011 met 4,6 procent vooruit ten opzichte van 2010. De huurinkomsten bij kantoren stegen met 4,2 procent.

Het bedrijf is positief over de verwachtingen van huurinkomsten in 2012, dankzij een beperkte leegstand en een goede stijging van de huurprijzen. Unibail wijst er tegelijkertijd op dat voorzichtigheid vereist is vanwege de mogelijke impact van de eurocrisis op de financiële gezondheid van winkeliers.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
UNIBAIL-RODAMCO-WESTFIELD

Gerelateerd

UNIBAIL-RODAMCO-WESTFIELD

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links