Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Blink Charging Co

20 Posts
| Omlaag ↓
 1. Tonydwi 8 januari 2021 18:27
  EV) laadapparatuur en -diensten, heeft vandaag de prijsstelling aangekondigd van zijn eerder aangekondigde onderschreven geregistreerde openbare aanbieding van 5.400.000 gewone aandelen tegen een openbare biedprijs van $ 41,00 per aandeel, voor een totale bruto-opbrengst van ongeveer $ 221,4 miljoen. De netto-opbrengst, na verzekeringstechnische kortingen, maar vóór geschatte kosten van het aanbod te betalen door Blink, zal naar verwachting ongeveer $ 211,4 miljoen bedragen. Alle gewone aandelen die in het aanbod zullen worden verkocht, zullen door de Vennootschap worden verkocht, behalve dat bepaalde verkopende aandeelhouders, samen met de Vennootschap, de underwriter voor het aanbieden een optie van 30 dagen zullen verlenen om tot 15% van de aandelen te kopen. van gewone aandelen in het aanbod. Het aanbod zal naar verwachting eindigen op of rond 12 januari 2021, onder voorbehoud van het voldoen aan de gebruikelijke sluitingsvoorwaarden.

  Blink is van plan om de netto-opbrengst van het voorgestelde aanbod te gebruiken om zijn operationele kasstromen aan te vullen om de inzet van EV-laadstations te financieren en de kosten te financieren voor het verwerven van concurrerende en complementaire bedrijven, producten en technologieën als onderdeel van zijn groeistrategie, en voor werkkapitaal en algemene zakelijke doeleinden.

  Barclays treedt op als de enige book-running manager voor het aanbod. HC Wainwright & Co., Roth Capital Partners en ThinkEquity, een divisie van Fordham Financial Management, Inc., treden op als medemanagers voor het aanbod.

  Het aanbod wordt gedaan op basis van een plankregistratieverklaring op formulier S-3 (nr
 2. Tonydwi 20 januari 2021 08:31
  Blink Charging Co. (Nasdaq: BLNK, BLNKW) is een leider op het gebied van oplaadapparatuur voor elektrische voertuigen (EV) en heeft meer dan 23.000 laadstations geïmplementeerd, waarvan vele in een netwerk aangesloten EV-laadstations zijn, waardoor EV-bestuurders gemakkelijk kunnen opladen bij elk van oplaadlocaties wereldwijd. De belangrijkste producten en diensten van Blink Charging zijn onder meer het Blink EV-laadnetwerk ("Blink Network"), EV-laadapparatuur en EV-laaddiensten. The Blink Network maakt gebruik van eigen, cloudgebaseerde software die de op het netwerk aangesloten EV-laadstations en de bijbehorende laadgegevens bedient, onderhoudt en volgt. Met de wereldwijde aankopen van elektrische voertuigen die naar verwachting zullen stijgen tot 10 miljoen voertuigen in 2025 van ongeveer 2 miljoen in 2019, heeft het bedrijf belangrijke strategische partnerschappen aangegaan voor het uitrollen van acceptatie op tal van locaties, waaronder parkeerfaciliteiten, meergezinswoningen en appartementen, werkplekken, gezondheidszorg / medische voorzieningen, scholen en universiteiten, luchthavens, autodealers, hotels, gemeentelijke locaties voor gemengd gebruik, parken en recreatiegebieden, religieuze instellingen, restaurants, detailhandelaren, stadions, supermarkten en transportknooppunten. Voor meer informatie over Blink kunt u terecht op
 3. Tonydwi 20 januari 2021 09:00
  Dit is een "storystock". Maar dat was Tesla ook, en dat geldt ook voor elke elektrische auto-industrie. Het is een lucratief verhaal geweest. Investeerders stapelen zich op in een verhaal dat beschrijft hoe onze toekomst er duidelijk uit gaat zien. Dat is waar al het geld wordt verdiend. Het is een 'als je het bouwt, ze zullen komen' verhaal dat enorme opbrengsten oplevert voor investeerders.

  Blink Charging (NASDAQ: BLNK) bouwt een EV-laadnetwerk. Het is klein, maar het heeft een explosief potentieel. Hoe groter de EV-industrie zelf wordt, hoe beter deze voorraad eruitziet.

  Hoewel de komende maanden misschien vluchtig zijn, denken we nog steeds dat er hier veel voordelen zijn, aangezien Blink tot nu toe bijna 16.000 laadstations heeft geïmplementeerd (op basis van Q3-rapportage), waarvan ongeveer de helft zich in het Blink Network bevindt. Dus hoewel dit nog in de kinderschoenen staat, dragen de EV-rugwind het ver en snel, en terwijl de opbouw doorgaat, is een aandeel met meer dan 1.000% winst een acquisitiekracht. Het kan uitbreiden, en het kan concurrenten kopen.
 4. Carlinhoske 2 februari 2021 16:39
  Uitgestapt uit Blink. Kon het geduld niet meer opbrengen. De status quo van dit aandeel is nu toch al een paar weken aan het duren en de tendens is eerder naar beneden voor het ogenblik. Had gehoopt om mee te surfen op de groene golf maar de ervaring leert dat dat toch niet zo eenvoudig is blijkbaar ... Ik zit nu nog in NIO (met verlies), in Gevo (winst) en Plug (winst). Maar de winst van die laatste twee staat ook al een tijd onder druk. De stijging van de groene sector is toch blijkbaar effe on hold gezet, jammer voor mij natuurlijk :-). Ik blijf nog in de andere aandelen zitten voorlopig.
 5. Tonydwi 3 februari 2021 10:06
  quote:

  Carlinhoske schreef op 2 februari 2021 16:39:


  Uitgestapt uit Blink. Kon het geduld niet meer opbrengen. De status quo van dit aandeel is nu toch al een paar weken aan het duren en de tendens is eerder naar beneden voor het ogenblik. Had gehoopt om mee te surfen op de groene golf maar de ervaring leert dat dat toch niet zo eenvoudig is blijkbaar ... Ik zit nu nog in NIO (met verlies), in Gevo (winst) en Plug (winst). Maar de winst van die laatste twee staat ook al een tijd onder druk. De stijging van de groene sector is toch blijkbaar effe on hold gezet, jammer voor mij natuurlijk :-). Ik blijf nog in de andere aandelen zitten voorlopig.
  Na een koersstijging kom er een koersdaling. geduld en tijd en zeker niet panikeren. als een aandeel daalt.Dat zijn aandelen met een jojo effect.
 6. Tonydwi 3 februari 2021 15:42
  Blink Charging tekent wederverkopersovereenkomst met Ballantyne Strong voor de implementatie van oplaadpunten voor elektrische voertuigen bij bioscoopexploitanten, themaparken en andere entertainment- en vrijetijdsgerelateerde locaties
  03 februari 2021 9:15 uur EST

  Miami Beach, FL, Feb. 03, 2021 (GLOBE NEWSWIRE) -- Blink Charging Co. (Nasdaq: BLNK, BLNKW) ("Blink" of het "Bedrijf"), een toonaangevende eigenaar, exploitant en leverancier van oplaadapparatuur en -diensten voor elektrische voertuigen (EV), kondigde vandaag aan dat het een wederverkoopovereenkomst heeft gesloten met Ballantyne Strong (NYSE: BTN). In het kader van de overeenkomst zal Strong Entertainment, een divisie binnen Ballantyne Strong, de volledige lijn Blink-laadstations aanbieden aan zijn brede bestand van bioscoopexploitanten, themaparken en andere entertainment- en vrijetijdsgerelateerde locaties.

  "Tijdens onze vele jaren in de EV-laadsector hebben we geleerd dat EV-bestuurders die openbaar willen opladen, vaak op zoek zijn naar toegankelijke opties op de recreatieplekken die ze bezoeken. Via haar dochteronderneming Strong En
  tertainment heeft Ballantyne Strong diepgaande en langdurige relaties met de meeste toonaangevende bioscoop- en amusementsbedrijven, wat een geweldige kans biedt om samen te werken om EV-opladen aan te bieden als een voorziening op amusementslocaties in het hele land. Wij geloven dat Ballantyne Strongs grote geografische reikwijdte en gevarieerd klantenbestand hen tot een waardevolle verkooppartner maakt, die de verdere uitrol van Blink-laders in dichtbevolkte locaties mogelijk maakt," zegt Michael D. Farkas, oprichter en Chief Executive Officer van Blink.

  Mark Roberson, Chief Executive Officer van Ballantyne Strong, verklaarde: "Met langdurige partnerships met de top bioscopen in de Verenigde Staten, is onze Strong Entertainment groep ideaal gepositioneerd om Blink laders en apparatuur aan te bieden aan de duizenden bioscopen, themaparken en entertainmentlocaties die ons klantenbestand vormen. Dit partnership biedt onze klanten niet alleen de mogelijkheid om hun EV-patiënten een tijdbesparende en handige voorziening aan te bieden, maar ondersteunt ook ons bedrijfsbrede engagement om een schoner en gezonder milieu te creëren door het gebruik van EV te promoten via de uitrol van toegankelijke oplaadinfrastructuur".
 7. Tonydwi 4 februari 2021 17:49
  Blink Charging levert een eerste 50 EV-laadstations voor de uitbreiding van het Evergo-netwerk in Panama
  Downloaden als PDF
  04 februari 2021 9:15 uur EST

  Toonaangevend Blink IQ 200 LV2 EV-laadstation voedt InterEnergy's uitbreiding van het Evergo-netwerk

  Miami Beach, FL, Feb. 04, 2021 (GLOBE NEWSWIRE) -- Blink Charging Co. (Nasdaq: BLNK, BLNKW) ("Blink" of het "Bedrijf"), een toonaangevende eigenaar, exploitant en leverancier van oplaadapparatuur en -diensten voor elektrische voertuigen (EV), kondigde vandaag aan dat het een eerste bestelling voor 50 oplaadstations heeft ontvangen van InterEnergy Group bij de uitbreiding van het Evergo-netwerk in Panama.

  De 35 Blink IQ 200 Level 2 AC EV-laadstations zullen alle regionale elektrische standaarden bedienen en zullen naar verwachting samen met 15 Blink gedistribueerde DC snelladers worden ingezet in Panama. Verwacht wordt dat tegen het einde van het jaar bijna 200 nieuwe EV-laadstations in Panama operationeel zullen zijn op het Evergo-netwerk van InterEnergy.

  "InterEnergy is een pionier op het gebied van EV-laden in de Dominicaanse Republiek via haar Evergo-netwerk, en Blink Charging kijkt ernaar uit om InterEnergy's groeiende hardwarebehoeften te ondersteunen bij haar verdere uitbreiding naar andere landen in de regio," aldus Michael D. Farkas, oprichter en Chief Executive Officer van Blink Charging. "We hebben er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat onze hardware geschikt is en kan voldoen aan de eisen van het Latijns-Amerikaanse elektriciteitsnet, en we kijken ernaar uit om zij aan zij te blijven werken met InterEnergy bij het uitbreiden van het Evergo-netwerk in de regio."

  Het Evergo-netwerk van InterEnergy is snel gegroeid in de Dominicaanse Republiek met de plaatsing van meer dan 200 EV-laadstations. Het doel van InterEnergy is om er in de loop van het jaar nog eens 300 bij te plaatsen, voor een totaal van 500 EV-laadstations.

  De Blink IQ 200 laders zijn de snelste level 2 AC-laadstations op de markt, hebben een maximaal vermogen van 80 Ampère en leveren tot 65 mijl lading in een uur. De Blink IQ 200 laders zijn goed onthaald door toonaangevende EV industrie experten, waardoor ze de geprefereerde level 2 optie zi
 8. Tonydwi 9 februari 2021 20:12
  Eerste fase van EV San Antonio-programma met maximaal 140 oplaadpoorten van niveau 2 die eigendom zijn van Blink en 3 snelle gelijkstroomopladers

  Miami Beach, FL, 9 februari 2021 (GLOBE NEWSWIRE) - Blink Charging Co. (Nasdaq: BLNK, BLNKW) ("Blink" of het "Bedrijf"), een toonaangevende eigenaar, operator en leverancier van elektrische voertuigen ( EV) laadapparatuur en -diensten, kondigde een overeenkomst aan met de stad San Antonio, TX. Met deze prijs is Blink Charging de leverancier van laadapparatuur voor elektrische voertuigen voor het EVSA-programma van de stad om de toegang tot openbare laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen te verbeteren. In eerste instantie roept de onderscheiding het bedrijf op om tot 140 oplaadpoorten van niveau 2 van Blink en 3 snellaadstations voor gelijkstroom in de stad in te zetten.

  Het bedrijf won het bod na een competitief proces. De onderscheiding werd op donderdag 4 februari goedgekeurd door de gemeenteraad van San Antonio, na een grondige evaluatie van Blink, de apparatuur, services en het team van Blink. Blink was ook in staat om de stad een kostenneutraal voorstel te doen voor het oplaadprogramma voor elektrische voertuigen via het unieke eigendomsmodel van het bedrijf. Blink en de stad San Antonio delen de lopende inkomsten van de laadstations.

  "We zijn verheugd om als operator voor het opladen van elektrische voertuigen voor de stad San Antonio te dienen. Het is een bewijs dat de kwaliteit van de Blink-producten en -diensten en de differentiatie van onze bedrijfsmodellen onze belangrijkste concurrentieverschillen zijn in de EV-laadindustrie ”, aldus Michael D. Farkas, oprichter en Chief Executive Officer van Blink.

  “Als bedrijf is Blink vereerd om de stad te helpen bij het behalen van haar doelstellingen op het gebied van klimaat, duurzaamheid, transport en luchtkwaliteit. Het aanmoedigen van een brede acceptatie van elektrische voertuigen is de kern van de missie van Blink, en dit omvat het minimaliseren van de drempels voor het opladen van elektrische voertuigen voor alle bewoners. Texas blijft een groeimarkt voor ons en voor elektrische voertuigen, en dit project zal het publiek bewust maken door het aantal beschikbare oplaadopties in de staat te vergroten. We zijn vastbesloten om betaalbare, gemakkelijke en efficiënte laadstations beschikbaar te stellen aan het groeiende aantal EV-rijders, en de toevoeging van de stations in San Antonio versterkt onze positie als leidende leverancier in de voortdurende ontwikkeling van EV-infrastructuur, ”aldus dhr. Farkas.

  In de eerste fase van deze overeenkomst zullen 50 opladers die eigendom zijn van Blink met twee poorten worden ingezet op strategische locaties in de stad. Blink analyseert voorgestelde openbaar toegankelijke sites door grondige beoordelingen uit te voeren in heel San Antonio om de ideale locaties te identificeren voor zijn IQ 200 Level 2 EV-laadstations. Dit project ondersteunt het EV San Antonio-programma van de stad onder leiding van het Office of Sustainability. EVSA is een veelzijdig programma dat is ontworpen om elektrisch vervoer en EV-bestuurders te ondersteunen door middel van onderwijs, aanmoediging, infrastructuur en beleid met de nadruk op gelijkheid.

  Volgens het SA Climate Ready, Climate Action & Adaptation Plan levert de uitstoot van de transportsector de op een na grootste bijdrage aan de uitstoot van broeikasgassen in San Antonio. Elektrische voertuigen produceren geen uitstoot en zullen van San Antonio een schonere en leefbaardere stad maken voor al haar inwoners.

  Om zijn bedrijfsmodel te ondersteunen, is Blink van plan subsidie ??aan te vragen van het staatsbreed Texas Volkswagen Environmental Mitigation Program (TxVEMP via de Texas Commission on Environmental Quality (TCEQ). Dit historische fonds van $ 10,4 miljoen is specifiek bedoeld voor het opzetten van Level 2-heffingen in heel Texas. om de luchtkwaliteit te verbeteren.

  “De stad San Antonio kijkt ernaar uit om met Blink samen te werken aan dit project. Door onze analyses weten we dat grote delen van onze stad geen laadinfrastructuur hebben of beperkte laadmogelijkheden hebben. We hopen dat extra laadinfrastructuur die openbaar toegankelijk is, de angst voor het bereik zal verlichten en zal communiceren dat San Antonio een EV-vriendelijke stad is, ”aldus Julia Murphy, Deputy Chief Sustainability Officer van San Antonio.
 9. Tonydwi 17 maart 2021 06:57
  Blink Charging Co. (Nasdaq: BLNK, BLNKW) ("Blink" of het "Bedrijf"), een toonaangevende eigenaar, exploitant en leverancier van oplaadapparatuur en diensten voor elektrische voertuigen (EV), kondigt zijn vierde kwartaal en jaareinde 2020 aan financiële resultaten op donderdag 25 maart 2021, na sluiting van de financiële markten. Het bedrijf zal die dag om 16.30 uur een teleconferentie en webcast houden. Eastern Time om de resultaten van het bedrijf voor het vierde kwartaal en het jaar eindigend op 31 december 2020 te bespreken.

  Om toegang te krijgen tot de live webcast, logt u in op de Blink Charging-website op www.blinkcharging.com en klikt u op het gedeelte Nieuws / Evenementen op de pagina Investor Relations. Beleggers hebben ook toegang tot de webcast via de volgende link:

  www.webcaster4.com/Webcast/Page/2468/...

  Om telefonisch deel te nemen aan het gesprek, kiest u (877) 876-9173 ongeveer vijf minuten voor de geplande starttijd. Internationale bellers kunt u bellen met (785) 424-1667.

  Een herhaling van de teleconferentie is beschikbaar tot 25 april 2021 en is toegankelijk via het nummer (877) 481-4010. Internationale bellers kunnen (919) 882-2331 bellen. Bellers moeten de conferentie-ID gebruiken: 40433.
 10. Tonydwi 13 mei 2021 08:42
  Blink Charging breidt Europese EV-oplaadbasis uit met de overname van Blue Corner voor $ 24 miljoen
  11 mei 2021 9:48 AM ETBlink Charging Co. (BLNK) Door: Manshi Mamtora, CFA2 Reacties

  Blink Charging (BLNK -3,6%) verwerft de Europese EV-laadoperator Blue Corner, gevestigd in Antwerpen, België, en zijn portfolio van 7.071 laadpoorten en een robuust Europees laadnetwerk.
  De overname werd gedaan met een combinatie van contanten en aandelen voor € 20 miljoen (of ongeveer $ 24 miljoen) en geeft Blink de volledige operationele controle over Blue Corner en zijn EV-laadactiva.
  De overname maakt deel uit van de bredere strategische internationale uitbreidingsplannen van Blink en geeft het bedrijf een aanzienlijke infrastructuurvoetafdruk in de regio.
  De verkoop van plug-in elektrische voertuigen in Europa steeg vorig jaar met 137% tot 1,4 miljoen voertuigen, terwijl de verkoop in de VS volgens ev-volumes.com met 4% steeg tot 328.000.
  Eerder: Blink Charging haalt bull-rating van Needham naar verwachting voor winstgevendheid in 2024 (11 mei)
 11. Tonydwi 13 mei 2021 08:48
  Blink Charging haalt een bull-rating van Needham naar de voorspelling voor winstgevendheid in 2024
  11 mei 2021 07:25 ETBlink Charging Co.

  Needham begint dekking op Blink Charging (NASDAQ: BLNK) met een Buy-rating.
  Analist Vikram Bagri: "BLNK's early mover-voordeel, meerdere bedrijfsmodellen, meer dan ~ $ 230 mm cash op de BS, verticaal geïntegreerde waardeketen en sterke voetafdruk stellen het bedrijf in staat om zeer concurrerend te zijn op de markt voor het opladen van elektrische auto's. We schatten dat aantal elektrische auto's. laders in de VS zullen groeien met ~ 25% CAGR tot 2030. We schatten dat dit niveau van groei in connectoren BLNK's hardware TAM zal verhogen tot $ 3 miljard en EV energieverbruik TAM tot ~ $ 13 miljard in 2030. "
  Het bedrijf verwacht dat Blink Charging in 2024 winstgevend zal zijn en voorspelt een CAGR-omzet van 16% na 2025 tot en met 2030, waarbij het laadbedrijf goed gepositioneerd is om te groeien.
  "Het vermogen van BLNK om end-to-end-diensten aan klanten en partners te leveren door middel van een flexibel businessplan, stelt BLNK in een unieke positie om voortdurend te groeien en marktaandeel te winnen, zo geloven wij."
  Needham wijst een koersdoel van $ 39 toe aan Blink Charging op basis van de kasstroomprojecties voor het bedrijf.
  De aandelen van Blink Charging zijn 9,69% gedaald in de premarket-handel, aangezien de verkoopdruk van gisteren in de EV-sector aanhoudt.
 12. Tonydwi 14 mei 2021 08:07
  Miami Beach, FL, 13 mei 2021 (GLOBE NEWSWIRE) - Blink Charging Co. (BLNK) ("Blink" of het "Bedrijf"), een toonaangevende eigenaar, exploitant en leverancier van oplaadapparatuur voor elektrische voertuigen (EV) en services, heeft vandaag de financiële resultaten bekendgemaakt voor het eerste kwartaal dat eindigde op 31 maart 2021.

  Geselecteerde hoogtepunten in het eerste kwartaal van 2020:
  ? De Vennootschap boekte voortdurende vooruitgang met haar strategie van eigenaar / exploitant; het aantal commerciële oplaadpunten in eigendom van Blink dat tijdens het kwartaal werd gecontracteerd of ingezet, groeide in het eerste kwartaal met meer dan 370% in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar.
  ? De totale omzet voor het eerste kwartaal 2021 is met 72% gestegen tot $ 2,2 miljoen, vergeleken met $ 1,3 miljoen voor het eerste kwartaal van 2020.


  ? De inkomsten uit productverkopen stegen met 113% tot $ 1,7 miljoen vergeleken met $ 0,8 miljoen in het eerste kwartaal van 2020, voornamelijk als gevolg van de toegenomen vraag naar de commerciële en residentiële producten van het bedrijf.
  ? De inkomsten uit netwerkvergoedingen, garantievergoedingen, subsidies / kortingen en andere inkomsten stegen met 100% tot $ 0,4 miljoen, vergeleken met $ 0,2 miljoen in het eerste kwartaal van 2020, gerelateerd aan de toename van EV-laadstations in het netwerk van het bedrijf.
  ? De inkomsten uit oplaaddiensten daalden tot $ 0,2 miljoen, vergeleken met $ 0,3 miljoen in het eerste kwartaal van 2020, voornamelijk als gevolg van een afname van het opladen van elektrische voertuigen als gevolg van de COVID-19-pandemie.


  ? Het nettoverlies bedroeg $ 7,4 miljoen of $ (0,18) per gewoon en verwaterd aandeel vergeleken met een nettoverlies van $ 3,0 miljoen of $ (0,11) in het eerste kwartaal van 2020. Het nettoverlies in het eerste kwartaal 2021 omvat stijgingen van de bedrijfskosten, inclusief een toename van nieuw personeel , met name in de afdelingen technologie, verkoop en operationele activiteiten, in afwachting van een versnelde groei van het bedrijf.
  ? Op 31 maart 2021 bedroegen de liquide middelen en verhandelbare effecten $ 232,2 miljoen, vergeleken met $ 22,3 miljoen op 31 december 2020.

  Na de afsluiting van het kwartaal, op 11 mei 2021, kondigde Blink de overname aan van de Europese aanbieder van oplaadpunten voor elektrische voertuigen, Blue Corner N.V., en zijn portfolio van 7.071 oplaadpoorten. De overname werd gedaan met een combinatie van contanten en aandelen voor € -20 miljoen (of ongeveer $ 24 miljoen) en geeft Blink de volledige operationele controle over Blue Corner en zijn EV-laadactiva. De overname maakt deel uit van de bredere strategische internationale uitbreidingsplannen van Blink en geeft het bedrijf een aanzienlijke infrastructuurvoetafdruk in de regio. Blue Corner-laders bevinden zich op 3.813 locaties in België, Luxemburg, Nederland en Frankrijk. Om de Europese expansie van Blink te vergemakkelijken, kondigde het bedrijf ook de oprichting aan van Blink Holdings BV, een nieuw bedrijf met het hoofdkantoor in Amsterdam, dat naar verwachting de groei van Blink's Europese aanwezigheid zal stimuleren.

  “Blink heeft een sterke start gemaakt en is stevig gepositioneerd om de groei te stimuleren terwijl we door de balans van 2021 gaan. We zijn enthousiast over de kansen die we op de markt zien, en zoals blijkt uit het eerste kwartaal, zijn we perfect gepositioneerd om te profiteren van deze kansen. Het is een spannende en transformerende tijd voor de industrie en Blink. We zijn optimistisch over onze toekomst en onze leidende rol in de wereldwijde sector van laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen ”, aldus Michael D. Farkas, oprichter en Chief Executive Officer van Blink.

  “Als een belangrijke bijdrage aan het groeiende EV-landschap, zijn we continu op zoek naar mogelijkheden om onze wereldwijde activa strategisch te vergroten en tegelijkertijd het opladen van elektrische voertuigen toegankelijker te maken. Als zodanig zijn we erg enthousiast over de aangekondigde overname van Blue Corner deze week en de mogelijkheid die dit Blink biedt om onmiddellijk een aanzienlijke aanwezigheid in Europa te vestigen. Internationale expansie is fundamenteel voor onze groei en we geloven dat deze overname het succes dat we al boeken in Europa zal versnellen, ”vervolgde de heer Farkas. “Door de Europese expansie van Blink kan het bedrijf profiteren van de robuuste Europese EV-industrie, waar EV's een groot en groeiend aandeel van de automarkt uitmaken. De verkoop van plug-in EV's in Europa steeg vorig jaar met 137%, vergeleken met een groei van 4% in de VS "

  Brendan Jones, President van Blink, merkte op: “We zijn 2021 begonnen met een sterke omzet- en verkoopgroei en voortdurende vooruitgang met ons bedrijfsmodel voor eigenaar / exploitant, dat naar onze mening verder zal bijdragen aan onze opwaartse groei voor het jaar. We krijgen energie van het momentum dat we zien in onze branche en de aanzienlijke interesse die we zien voor Blink-laders. Het opzetten van EV-infrastructuur wordt een prioriteit in de VS en wereldwijd, aangezien overheidsinstanties, bedrijven en lokale gemeenschappen in toenemende mate de adoptie van elektrische voertuigen aanmoedigen om duurzaamheid en een groener, schoner milieu te bevorderen. Blink streeft ernaar en is klaar om de vele huidige en toekomstige oplaadmogelijkheden te benutten terwijl de wereld evolueert naar wijdverbreid EV-gebruik en op zoek is naar betrouwbare, snelle en toegankelijke EV-infrastructuur om deze overgang te ondersteunen. "

  “Terwijl we door 2021 gaan, blijven we intensief gefocust op het uitbreiden van ons leiderschap r
 13. Tonydwi 14 mei 2021 08:09
  role in de EV-laadindustrie en het vergroten van onze laadvoetafdruk, zowel nationaal als internationaal. We hebben tijdens het eerste kwartaal enorme vooruitgang geboekt, zowel wat betreft nieuwe implementaties als nieuwe distributiemogelijkheden en partnerschappen. Met ons bedrijfsmodel voor eigenaar / exploitant richten we ons op locaties met een hoge dichtheid en grote volumes, zoals hotels, meergezinswoningen en gezondheidscentra. We werken ook samen met een breed scala aan landen, staten en gemeenten om de EV-infrastructuur te versterken naarmate meer individuele chauffeurs en wagenparken overstappen op groener vervoer. De structuur van onze eigenaar / exploitantovereenkomsten bestaat uit langlopende, hernieuwbare contracten met een model voor het delen van inkomsten, waarbij we elke keer dat een voertuig wordt opgeladen bij een eenheid die eigendom is van Blink, een betaling ontvangen, waardoor het potentieel wordt gecreëerd om een waardevolle terugkerende inkomstenstroom te genereren. voor de komende jaren naarmate het gebruik van elektrische voertuigen toeneemt, ”aldus Farkas.
 14. Tonydwi 19 juni 2021 08:48
  Blink Charging Co. (Nasdaq: BLNK, BLNKW) ("Blink" of het "Bedrijf"), een toonaangevende eigenaar, exploitant en leverancier van oplaadapparatuur en -diensten voor elektrische voertuigen, heeft vandaag de implementatie aangekondigd van tien IQ 200-apparaten die eigendom zijn van Blink. Level 2 EV-laadstations op drie locaties van AtlantiCare Integrated Healthcare System, de grootste zorgorganisatie in Zuid-New Jersey. Deze laadstations vertegenwoordigen AtlantiCare's eerste implementatie van Blink IQ 200 EV-laadstations en zijn gebaseerd op een overeenkomst van 5 jaar in eigendom van Blink met twee verlengingen van 5 jaar.

  “We zijn verheugd om de groei van ons netwerk in heel New Jersey voort te zetten. De visie van AtlantiCare om gezonde gemeenschappen op te bouwen is er een die we delen bij Blink, om een ??gezondere en schonere omgeving te creëren voor gezinnen in New Jersey”, zegt Mike Battaglia, Senior VP Sales en Business Development van Blink Charging. “Met deze eerste implementatie geeft AtlantiCare het goede voorbeeld en neemt het de nodige stappen om een ??gezondere omgeving op te bouwen. Bij Blink kijken we ernaar uit om onze relatie met AtlantiCare verder uit te bouwen om volledige adoptie van elektrische voertuigen en een schonere, gezondere planeet te bewerkstelligen.”

  Fase één van de overeenkomst brengt Blink EV-laadstations naar AtlantiCare-faciliteiten in Ponoma en Hammonton, New Jersey, evenals naar AtlantiCare's uitvalsbasis in Egg Harbor Township, waar de apparatuur beschikbaar zal zijn voor personeel, patiënten en bezoekers. Deze implementaties brengen de totale implementaties van Blink in de Garden State op 81 EV-laadstations op 26 locaties met nog eens zes locaties in afwachting van installatie.

  De IQ 200-eenheden van Blink behoren tot de snelste AC-laadstations van niveau 2 die op de markt verkrijgbaar zijn, met een maximaal vermogen van 80 ampère. De Blink IQ 200-opladers zijn goed ontvangen door toonaangevende experts uit de EV-industrie.

  ###

  OVER BLINK OPLADEN

  Blink Charging Co. (Nasdaq: BLNK, BLNKW) is een leider op het gebied van oplaadapparatuur voor elektrische voertuigen en heeft meer dan 30.000 oplaadpoorten in 13 landen geïmplementeerd, waarvan vele EV-laadstations in een netwerk zijn, waardoor EV-bestuurders gemakkelijk kunnen opladen bij elk van de oplaadlocaties van het bedrijf wereldwijd. De belangrijkste product- en dienstenlijn van Blink Charging omvat het Blink EV-oplaadnetwerk (“Blink Network”), EV-oplaadapparatuur en EV-oplaaddiensten. The Blink Network maakt gebruik van eigen, cloudgebaseerde software die de op het netwerk aangesloten EV-laadstations en de bijbehorende laadgegevens beheert, onderhoudt en volgt. Met de verwachte stijging van de wereldwijde EV-aankopen tot 10 miljoen in 2025, van ongeveer 2 miljoen in 2019, heeft het bedrijf belangrijke strategische partnerschappen aangegaan voor het uitrollen van adoptie over verschillende soorten locaties, waaronder parkeerfaciliteiten, meergezinswoningen en appartementen, werkpleklocaties, gezondheidszorg/ medische voorzieningen, scholen en universiteiten, luchthavens, autodealers, hotels, gemeentelijke locaties voor gemengd gebruik, parken en recreatiegebieden, religieuze instellingen, restaurants, winkels, stadions, supermarkten en vervoersknooppunten. Ga voor meer informatie naar www.blinkcharging.com/.

  Toekomstgerichte verklaringen

  Dit persbericht bevat toekomstgerichte verklaringen zoals gedefinieerd in Sectie 27A van de Securities Act van 1933, zoals gewijzigd, en Sectie 21E van de Securities Exchange Act van 1934, zoals gewijzigd. Deze toekomstgerichte verklaringen, samen met termen als "anticiperen", "verwachten", "van plan zijn", "kunnen", "zullen", "zouden" en andere vergelijkbare termen, brengen risico's en onzekerheden met zich mee omdat ze betrekking hebben op gebeurtenissen en afhankelijk van omstandigheden die zich in de toekomst zullen voordoen. Die verklaringen omvatten verklaringen met betrekking tot de intentie, overtuiging of huidige verwachtingen van Blink Charging en leden van het management, evenals de veronderstellingen waarop dergelijke verklaringen zijn gebaseerd. Toekomstige beleggers worden gewaarschuwd dat dergelijke toekomstgerichte verklaringen geen garanties zijn voor toekomstige prestaties en risico's en onzekerheden met zich meebrengen, waaronder die beschreven in de periodieke rapporten van Blink Charging die bij de SEC zijn ingediend, en dat de werkelijke resultaten wezenlijk kunnen verschillen van de resultaten die door dergelijke toekomstgerichte verklaringen kijken. Behalve zoals vereist door de federale effectenwetgeving, neemt Blink Charging geen verplichting op zich om toekomstgerichte verklaringen bij te werken of te herzien om gewijzigde omstandigheden weer te geven.
 15. Tonydwi 24 juni 2021 19:05
  Blink Charging benoemt industrieveteraan Miko de Haan tot algemeen directeur voor Europese dochteronderneming
  Downloaden als PDF
  23 juni 2021 09:15 uur EDT

  Miami Beach, FL, 23 juni 2021 (GLOBE NEWSWIRE) -- Blink Charging Co. (Nasdaq: BLNK, BLNKW) ("Blink" of het "Bedrijf"), een toonaangevende eigenaar, exploitant en leverancier van elektrische voertuigen (EV ) laadapparatuur en -diensten, heeft vandaag de benoeming aangekondigd van Miko de Haan, een ervaren executive voor hernieuwbare energie en EV-opladen, als Managing Director Europa van de nieuw gevormde, volledige dochteronderneming van het bedrijf, Blink Holdings BV, een Nederlands bedrijf gevestigd in Amsterdam, dat de de groei van de Europese activiteiten van Blink Charging.

  De heer de Haan kan bogen op een indrukwekkende carrière van meer dan 11 jaar in het opladen van elektrische voertuigen en infrastructuur, en in de ruimte voor schone energie. In 2010 trad Miko toe tot NewMotion, een serviceprovider voor elektrische voertuigen in Europa, opgericht in 2009 door Blink-bestuurslid Ritsaart van Montfrans.

  “We zijn erg verheugd om Miko te verwelkomen in de Blink-familie. Zijn ervaring in de Europese EV-markten zal van onschatbare waarde zijn als we ons netwerk over het hele continent uitbreiden. Zijn passie en toewijding in de industrie, in combinatie met zijn uitgebreide en gevarieerde ervaring in de energiesector, zal het voortdurende succes van Blink verzekeren terwijl we verder uitbreiden naar nieuwe markten”, aldus Michael D. Farkas, oprichter en CEO van Blink Charging.

  Blink onafhankelijk bestuurslid Ritsaart van Montfrans, voormalig CEO en oprichter van NewMotion, een toonaangevende leverancier van elektrische voertuigen in Europa, werkte nauw samen met Miko. "Dhr. de Haan is een gedreven leider en toegewijde pleitbezorger voor elektrische voertuigen, schone energie en hernieuwbare brandstofbronnen. Ik prijs het directieteam van Blink voor het aan boord halen van Miko, aangezien hij een groot netwerk van contacten in de Europese EV-ruimte en uitgebreide ervaring met het maken van deals meebrengt. Niemand zal ijveriger werken om ervoor te zorgen dat Blink het voortouw neemt in de overgang naar alternatieven voor elektrisch vervoer”, aldus de heer Van Montfrans.

  De heer de Haan sprak zijn opwinding uit over zijn toetreding tot Blink Charging: “Ik ben vereerd en opgewonden om lid te worden van de Blink Charging-familie. Ik geloof heilig in elektrische voertuigen en de cruciale rol die ze spelen in de overgang naar schone energie. Om het transport volledig elektrisch te laten verlopen, moeten de industrie en commerciële leiders de transitie leiden. Ik kijk ernaar uit om die pleitbezorger en leider voor Blink in Europa te zijn.”

  Miko vervolgt: “De uitbreiding van Blink naar Europa is een signaal aan de hele industrie dat Blink zichzelf positioneert als een wereldleider in het opladen van elektrische voertuigen. In deze cruciale tijd voor de hele sector, geeft Blinks combinatie van ervaren, getalenteerd leiderschap en de jeugdige instelling van een wendbaar en flexibel team een ??geweldige kijk op de toekomst.”

  De heer de Haan komt bij Blink Charging in een opwindende tijd terwijl het blijft uitbreiden naar nieuwe markten, nieuwe, toonaangevende producten ontwikkelt en zijn leiderschapsteam versterkt met doorgewinterde en energieke leiders. Recente hoogtepunten zijn onder meer de benoeming van Harjinder Bhade tot Chief Technology Officer, de overname van Blue Corner en de vermelding in de Russell 2000-index.
 16. Tonydwi 29 juni 2021 08:39
  ChargePoint opgevoerd als dominante speler
  TipRanks
  ma 28 juni 2021, 10:41 uur· 2 minuten lezen
  CHPT
  +9.09%
  Als het gaat om EV-laden en duurzame energiebronnen, is er nogal wat concurrentie. Hoewel het een opkomende markt is, heeft het een veelvoud aan gefragmenteerde en evoluerende spelers. Niettemin staat men dominant in de VS, met zijn schaal als sterkste troef. ChargePoint Holdings Inc. ( CHPT ) heeft een aanzienlijke markt- en klantenbreedte en is goed in staat om winst te maken met de uiteindelijke wijdverbreide EV-transitie en adoptie. (Zie ChargePoint-aandelengrafieken op TipRanks)
  In zijn berichtgeving schreef David Kelley van Jefferies Group optimistisch over de aandelen en verklaarde dat ChargePoint naar verwachting zijn schaal, hardware en software zal gebruiken om tegen 2024 bedrijfswinsten te maken. Hij is van mening dat er ook hoge marges zullen worden gegenereerd uit abonnementskosten voor zijn clouddiensten.
  Kelley gaf een koopadvies voor het aandeel en stelde een koersdoel van $40 vast. Dit suggereert een potentieel 12-maands stijgingspercentage van 26,30%.
  Scroll om verder te gaan met inhoudAdvertentie
  DS 9 : Puissance de l'élégance
  DS Automobiles
  DS 9 : Puissance de l'élégance
  Symbole du savoir-faire français, DS 9 est désormais disponible à la commande dans votre point de vente.
  PLUS
  De viersterrenanalist legde uit dat alle aankopen van zijn hardware een cloudabonnement omvatten, dat in de loop van de tijd terugkerende servicekosten zal opleveren. Verder stelt hij dat "klanten steeds meer waarde hechten aan software + services-oplossingen op schaal", en dat, in combinatie met de groeiende interesse in duurzaamheid, het bedrijf een sterk vooruitzicht zal bieden.
  Wat Europa betreft, ChargePoint blijft een beetje een uitbijter, maar boekt vooruitgang om de gefragmenteerde markt te penetreren. Kelley zei dat "de algehele acceptatie van elektrische auto's in Europa Noord-Amerika in de schaduw stelt", en "momenteel alle andere regio's overtreft." Om dit vast te leggen, heeft CHPT haar lokale personeelsbestand verdubbeld, geïnvesteerd in R&D en actief onderhandeld met tientallen energiespelers in Europa.
  Op TipRanks heeft CHPT een analistenconsensus van Strong Buy, gebaseerd op 5 Buy-ratings. Het gemiddelde koersdoel van ChargePoint Holdings voor analisten is $ 37,20, wat neerkomt op een mogelijk 12-maands stijgingspercentage van 17,46%. Op vrijdag sloot ChargePoint op een aandelenkoers van $ 31,67
20 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Indices

AEX 747,66 +1,41%
EUR/USD 1,1842 +0,20%
Germany30^ 15.552,40 -0,12%
Gold spot 1.809,54 +0,14%
LONDEN-FTSE 100 7.016,63 +0,29%
NY-Nasdaq Composite 14.762,58 +0,70%

Stijgers

PROSUS
+6,61%
BESI
+4,73%
CM.COM
+4,29%
Basic-Fit
+4,14%
Corbion
+3,86%

Dalers

Vopak
-5,89%
JDE PE...
-3,75%
AALBER...
-2,39%
Wereld...
-1,98%
Flow T...
-1,12%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links