Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Versatel strat vandaag met voip

21 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 22 augustus 2005 09:19
    Versatel lanceert Voice-over-IP samen met nieuwe triple play pakketten voor consumenten

    Telefonieoplossing van Versatel maakt KPN abonnement overbodig

    Amsterdam, 22 augustus 2005. Versatel Nederland B.V. introduceert vandaag twee nieuwe pakketten in aanvulling op het bestaande voetbalproduct onder de namen‘Versatel Compleet Family’ en ‘Versatel Compleet Voetbal’. Beide pakketten zijn uitgerust met een telefonieoplossing (Voice-over-IP) van Versatel. Door gebruikmaking van de telefonieoplossing van Versatel wordt het bestaande KPN abonnement voor vaste telefonie overbodig aangezien klanten nu direct via Versatel’s ADSL 2+-netwerk bellen. Abonnees behouden hun huidige telefoonnummer, besparen op de kosten van een KPN-abonnement voor vaste telefonie en krijgen nationale telefoongesprekken (zie details hieronder) en een tweede lijn gratis.
    Bestaande ADSL 2+-klanten van Versatel kunnen hun pakket eenvoudig uitbreiden met een Voiptelefonieabonnement voor een extra bedrag van € 10,- per maand. Telefonie van Versatel maakt een KPN abonnement voor vaste telefonie overbodig en stelt klanten in staat om doordeweeks van 19.00 uur tot 08.00 uur en in het weekend op alle tijdstippen onbeperkt te bellen naar vaste nummers in Nederland (exclusief betaalde servicenummers). Voor nog eens € 5,- extra bovenop de kosten van dit Voip-telefonieabonnement van Versatel, kunnen klanten op werkdagen en in het weekend altijd onbeperkt bellen naar vaste telefoonnummers in Nederland (exclusief betaalde servicenummers).

    Versatel Compleet Family

    Voor iedereen die voordelig wil bellen, razendsnel wil internetten en geïnteresseerd is in voetbal lanceert Versatel het ‘Versatel Compleet Family’. Deze klanten ontvangen een internetverbinding met snelheden tot 4 Mbps download en 1Mbps upload, een telefoonverbinding met twee lijnen en twee nummers, onbeperkt bellen van 19:00 uur tot 08:00 uur en in het weekend naar vaste nummers in Nederland (exclusief betaalde servicenummers) en de mogelijkheid om te kijken naar Versatel’s Eredivisie voetbalkanaal, welke een selectie uit de live Eredivisiewedstrijden van iedere speelronde op televisie toont.
    Versatel Family Compleet biedt klanten een ADSL 2+-verbinding voor beeld en geluid van digitale kwaliteit.
    Een deel van die ADSL 2+ verbinding wordt gebruikt voor internet toegang met snelheden van maximaal 4 Mbps download. Versatel Compleet Family is beschikbaar voor € 39.95 per maand. Een monteur komt bij de mensen thuis om het pakket te installeren (eenmalige installatiekosten van € 49,95). Voor € 5,- extra per maand kunnen klanten op werkdagen en in het weekend altijd onbeperkt bellen naar vaste telefoonnummers in
    Nederland (exclusief betaalde servicenummers).

    Versatel Compleet Voetbal

    Versatel Compleet Voetbal klanten ontvangen een ADSL 2+ verbinding tot maximaal 20Mbps downspeed/1Mbps upspeed, een razendsnelle internetverbinding, alle Eredivisie-wedstrijden live op hun televisie en een telefoonverbinding met twee lijnen en twee nummers. Versatel Compleet Voetbal is beschikbaar voor € 49,95 per maand en een monteur komt bij de mensen thuis om het pakket te installeren (eenmalige installatiekosten
    van € 49,95). Voor € 5,- extra per maand kunnen klanten op werkdagen en in het weekend altijd onbeperkt bellen naar vaste telefoonnummers in Nederland (exclusief betaalde servicenummers).

    Gert Post, Managing Director Consumer van Versatel: “Met de introductie van telefonie voegen wij een zeer belangrijke schakel toe aan ons product en is triple play van Versatel een feit. Telefonie van Versatel geeft onze klanten de mogelijkheid om aanzienlijk te besparen op belkosten, nu zij het maandelijkse KPNabonnement niet meer hoeven te voldoen en tegelijkertijd onbeperkt kunnen bellen naar vaste nummers in Nederland door een vast maandbedrag te voldoen.”

    Meer informatie en de voorwaarden zijn beschikbaar via www.versatel.nl
  2. [verwijderd] 22 augustus 2005 09:19
    Albert Heijn doet ook mee !!!

    Versatel Slank & Snel
    · Telefonie: geen KPN meer nodig
    · Razendsnel internet: 4 Mbit/s
    · Voetbal: gratis Eredivisiekanaal
    39.95
    Per maand

    Met Versatel wordt uw telecomrekening lekker slank. Versatel neemt uw abonnement van KPN over, wat u zo’n 18 euro per maand scheelt t.o.v. een KPN-BelBasis-abonnement. Bovendien belt u ’s avonds en in het weekend GRATIS naar vaste telefoonnummers binnen Nederland!

    U krijgt er ook een razendsnelle 4 Mbit/s internetaansluiting bij en gratis het Eredivisiekanaal met een selectie uit de wedstrijden van iedere speelronde live op uw tv. Maak uw telecomrekening meteen lichter en stap nu over op Versatel voor maar 39.95 euro per maand.

    Stap nu over of ga voor meer informatie naar www.versatel.nl/ah.
  3. [verwijderd] 22 augustus 2005 09:23
    Versatel Compleet Famliy is dus DUURDER dan Wanadoo

    Wanadoo Family bied : 4 Mb internet
    onbeperkt bellen de hele dag na vasten nummers in Nederland voor 28,50 per maand

    daar komt nog KPN Buget bij per maand : voor ongeveer 9 euro per maand

    Dus alles bij elkaar nog geen 38 euro

    Versatel : 44,95

    Ook de monteur kost bij Versatel 49,95
    bij Wanadoo : 29,95

    Naarfwinn

  4. [verwijderd] 22 augustus 2005 19:36
    quote:

    naarfwinn schreef:

    De monteur van Versatel kost : 49,95

    van Wanadoo : 29,95

    Het voetbal : is maar wat je voorgeschotelt krijgt

    Elke Vrijdag : ook 1 wedstrijd : live bij RTL 5

    En de samenvattingen op Talpa ( allemaal voor noppes )

    Naarfwinn
    Het probleem van Wanadoo is dat er drie keer een monteur langs moet komen voordat de boel enigszins draait. En daarmee ben je dus duurder uit.

    BRON: Een ervaringsdeskundige.

    J99
  5. [verwijderd] 22 augustus 2005 20:43
    quote:

    Johnny99 schreef:

    Het probleem van Wanadoo is dat er drie keer een monteur langs moet komen voordat de boel enigszins draait. En daarmee ben je dus duurder uit.
    De monteur die bij mij ADSL2+ kwam installeren was erg te spreken over de spullen van Versatel. Hij werkte daarvoor voor een bedrijf dat de installatie van Wannadon't deed en dat was echt een drama. Die livebox van ze is van het slapste plastic, hij moest de netwerkkaart er letterlijk in laten vallen omdat de box kapot gaat zodra je ook maar een beetje aandrukt... Verder werkte het ook vaak gewoon niet en kon hij na uren installeren weer onverrichter zake naar huis.

    Naarfwinn, het is logsich dat er momenteel veel klachten over Versatel zijn en niet over andere providers, simpelweg omdat:
    - Versatel momenteel grootschalig aan het aansluiten is (20.000 is ook een aanzienlijke operatie)
    - Versatel een nieuw product levert dat de aandacht opeist (het feit dat juist daarvoor een klachtenlijn is geopend zegt genoeg, dergelijke lijnen kun je zeker ook van andere providers openstellen).
  6. [verwijderd] 22 augustus 2005 20:54
    Grootschalig ??

    20.000 maar( ze lopen kwa klantenaanwas flink achter op hun 100.000 )

    Ze hadden er vandaag al 31.000 klanten moeten hebben ( gemiddeld gezien als ze eind van het jaar 100.000 klanten willen hebben )

    Bij Kassa en De Consumentenbond zijn zeer veel klachten al : en weet je waarom de Consumentenbond een klachtenlijn heeft geopend ? : Ze zagen veel klachten over Versatel op veel forums zegt de Consumentenbond op haar site

    ps Wanadoo is goedkoper dan Versatel met hun 4 Mb aanbieding met telefoon erin
  7. [verwijderd] 22 augustus 2005 21:09
    quote:

    Arie_de_Beuker schreef:

    De monteur die bij mij ADSL2+ kwam installeren was erg te spreken over de spullen van Versatel. Hij werkte daarvoor voor een bedrijf dat de installatie van Wannadon't deed en dat was echt een drama. Die livebox van ze is van het slapste plastic, hij moest de netwerkkaart er letterlijk in laten vallen omdat de box kapot gaat zodra je ook maar een beetje aandrukt... Verder werkte het ook vaak gewoon niet en kon hij na uren installeren weer onverrichter zake naar huis.

    Zolang de kwaliteit er naar is, mag het best een beetje meer kosten.

    Goedkoop = duurkoop, zei mijn oma altijd.

    J99
21 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 878,83 -0,39%
EUR/USD 1,0680 +0,10%
FTSE 100 8.119,52 -0,30%
Germany40^ 17.905,20 -1,18%
Gold spot 2.304,03 -1,36%
NY-Nasdaq Composite 15.657,82 -2,04%

Stijgers

Corbion
+2,70%
B&S Gr...
+1,20%
Ahold ...
+1,17%
ForFar...
+1,04%
OCI
+1,00%

Dalers

VIVORY...
-13,94%
EBUSCO...
-5,50%
ACOMO
-4,69%
Air Fr...
-4,29%
Arcadis
-3,88%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links