Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Beursnieuws en beleggingsadvies bij IEX Premium

Wilt u doorlopend het laatste beursnieuws voor beleggers? Wilt u tips en beleggingsadvies van doorgewinterde beursexperts? Onze IEX Beleggersdesk geeft goed onderbouwd advies en levert u glasheldere analyses met het juiste cijfermateriaal. U ontvangt deze informatie via de mail, WhatsApp en IEX.nl.

Zodra zich er een beleggingskans voordoet ontvangt u een e-mail van de IEX Beleggersdesk. Zo hoeft u als belegger nooit iets te missen. Het beursnieuws komt tenslotte naar u toe!

IK WIL NIETS MISSEN

Dit zijn uw voordelen met IEX Premium:

 1. Concrete koop- en verkooptips voor aandelen
 2. Deskundige beleggingsadviezen gebaseerd op zowel fundamentele als technische analyses
 3. Toegang tot de drie modelportefeuilles van de IEX Beleggersdesk en de IEX-Watchlist met veelbelovende fondsen
 4. Handige tools zoals de aandelenselector en de dividendkalender
 5. Tweewekelijks het IEX Magazine digitaal en/of op de deurmat
 6. Geen banners (display reclame) op iex.nl en de monitor
JA, IK WIL DEZE VOORDELEN

De functionaliteiten van IEX Premium

 1. Aandelenselector: Welke aandelen zijn nu koopwaardig? De IEX Beleggersdesk doet daar voortdurend onderzoek naar, maar u kunt ook zelf aan de slag. De IEX Aandelenselector geeft u de mogelijkheid om zelf selecties en rankings te maken op beurs, sector, fundamentele cijfers en IEX-adviezen.
 2. Dividendkalender: De IEX Dividendkalender geeft de dividendgegevens, dividendbedragen en ex-dividend data (per kwartaal en per jaar), van alle aandelen van Euronext Amsterdam & Euronext Brussel en daarnaast die van de Franse CAC40 index en de Dow Jones 30 index in de Verenigde Staten.
 3. Twee Modelportefeuilles:
  • De IEX Blue Chip-portefeuille, IEX BC in de volksmond, is de hoeksteen van ons beleggingshuis. We selecteren voor deze portefeuille kwaliteitsaandelen met een langetermijnvisie over meerdere jaren, oftewel bedrijven die we in principe nooit meer zouden willen verkopen.
  • IEX TA is een lange termijn beleggingsportefeuille gebaseerd op technische analyse. Voor het selecteren van posities voor de TA-portefeuille hanteren we de Best-of-the-Best strategie.
 4. IEX Magazine: Het IEX magazine is een blad dat tweewekelijks verschijnt sinds juli 2017. Het blad krijgt u als u Premium abonnee bij IEX wordt. Naast columns van de IEX Beleggersdesk met bekende namen als Royce Tostrams worden er ook andere columnisten aan het woord gelaten. Met dit blad bent u op de hoogte van de ontwikkelingen in de financiële wereld en krijgt u diepgravende analyses van aandelen en markten.
JA, IK WIL DEZE FUNCTIONALITEITEN

Maak kennis met de IEX Beleggersdesk

De IEX Premium Beleggersdesk bestaat uit een team van deskundige beursexperts.

Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep. Hij werkte o.a. als hoofd van de afdeling Technische Analyse, reseacher, Vermogensbeheerder en handelaar. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht, dat onafhankelijke beleggingsadviezen aanbiedt op basis van technische analyse voor particuliere en professionele beleggers. Sinds medio 2017 is de Tostrams Groep onderdeel van IEX.

Martin-Jan Crum

Martin-Jan Crum is al meer dan 25 jaar actief op de financiele markten. U zou Martin-Jan kunnen kennen van de bekende beleggingssite Inveztor.nl, waar hij in korte tijd een trouwe lezersschare opbouwde. Daarnaast werkte hij jarenlang voor effectenhuis AEK. Voor het betere spitwerk en op zoek naar onontdekte pareltjes moet u bij Martin-Jan zijn.
Te volgen op Twitter via: @Beleggersdesk

Paul Weeteling

Paul Weeteling is in het bezit van een Master Business Economics. Het beleggen zit hem in het bloed, al op zijn dertiende (World Online!) maakte hij kennis met de harde wetten van de financiële markten. Inmiddels volgt Paul al meer dan tien jaar de beurs op de voet. Paul heeft een wijdverbreide interesse, maar kijkt vooral naar technologie, biotechnologie en als speciale liefhebberij de mijnbouwers.
Te volgen op Twitter via: @Beleggersdesk

Wouter Slot

Al op jonge leeftijd werd Wouter gegrepen door de beleggingswereld. Zijn werkzame leven is hij begonnen op de private banking afdeling bij Rabobank, maar al snel bleek dat hij zich toch liever alleen met het beleggingsvak bezig wilde houden. In 2007 maakte hij de overstap naar de Tostrams Groep en is sindsdien geïnfecteerd met het TA-virus. Hij leest de grafieken als geen ander en weet met behulp van trendlijnen en indicatoren de beste kansen voor de abonnees te selecteren.
Wilt u op gemakkelijke wijze bijblijven en geen beleggingskans voorbij laten gaan?
Sluit dan vandaag nog een Premium lidmaatschap af!

JA, IK WIL OOK PREMIUM

Hoe worden de rendementen van de kooptips bepaald?

De getoonde rendementen van de adviezen van de IEX Beleggersdesk zijn bepaald op basis van het moment dat de kooptip met de IEX Premium-leden wordt gedeeld. De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Hoe komen de adviezen tot stand?

Beleggen heeft altijd een onvoorspelbare factor in zich. Een groot incident of onverwachte bedrijfsresultaten kunnen invloed hebben op de koersen. Maar met verstand van zaken kunt u vaak inschatten of beleggen in een bepaald aandeel verstandig is. De IEX Beleggersdesk analyseert lokale en wereldwijde markten en tracht met al deze informatie de risico’s zo goed mogelijk in te schatten. Deze kennis delen zij graag met u.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links