Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Fagron schikt na jaren Amerikaans geschil

Gepubliceerd op 31 okt 2019 om 07:42 | Views: 1.223

Fagron 24 jan

20,20 +0,10 (+0,50%)

NAZARETH (AFN) - Apothekerstoeleverancier Fagron heeft een geschil met de voormalige eigenaar van AnazaoHealth geschikt. In 2016 stapte die naar de rechter in verband met de overname van de Amerikaanse steriele bereidingsapotheek, met een claim tot maximaal 20 miljoen dollar. Het uiteindelijke schikkingsbedrag is niet bekendgemaakt, maar is volgens Fagron "niet-materieel".

Fagron kondigde in juni al een principe-schikking aan met het Amerikaanse ministerie van Justitie en in oktober een overeenkomst voor de verkoop van HL Technology. Daarmee zijn voor Fagron alle nog lopende zaken uit het verleden afgewikkeld.

Topman van Fagron Rafael Padilla laat weten verheugd te zijn met de schikking. "Het achter ons kunnen laten van deze zaken reduceert niet alleen de risico’s en onzekerheid, het betekent ook dat we vooruit kunnen en optimaal kunnen profiteren van de aanzienlijke groeimogelijkheden in de markt voor gepersonaliseerde medicatie."

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Fagron

Gerelateerd

Fagron

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links