Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Delivery Hero heeft geen trek in Just Eat'

Gepubliceerd op 30 jul 2019 om 09:56 | Views: 1.995

Takeaway.com 18 sep

74,80 -0,05 (-0,07%)

BERLIJN (AFN/BLOOMBERG) - Maaltijdbestelbedrijf Delivery Hero ziet geen heil in een overnamestrijd om de Britse branchegenoot Just Eat. Dat zei Delivery Hero-baas Niklas Östberg in een reactie op speculaties over een mogelijke biedingstwist met het Nederlandse Takeaway.com

Takeaway bereikte eerder een principeakkoord voor de overname van Just Eat. Met die deal is een bedrag van omgerekend 5,6 miljard euro. Delivery Hero werd door kenners genoemd als partij die zich in een overnamestrijd om de Britten zou kunnen mengen.

Östberg zei echter dat Delivery Hero geen fusies of overnames nodig heeft om succesvol te zijn, waarmee hij die geruchten de kop indrukte. Hij meent dat Delivery Hero genoeg potentie heeft om te groeien op eigen kracht. Delivery Hero wist in het tweede kwartaal zijn omzet nog te verdubbelen. Aan het bedrijf, dat een notering in Frankfurt heeft, hangt inmiddels een prijskaartje van ruim 8,1 miljard euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
Takeaway.com 100% zegt verkopen 3 stemmen

Gerelateerd

Takeaway.com

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
FlashHenk
0
Jitse Groen heeft het spel tot dusver heel goed gespeeld tegen de grote tegenstrever uit Duitsland. Ik had nooit verwacht dat Delivery Hero de handdoek in de ring zou gooien in Duitsland, en zie hier Jitse staat op het punt om de topman te worden van de grootste delivery aggregator. Heel knap.
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord