Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

TKH rondt overname Lakesight af

Gepubliceerd op 28 nov 2018 om 18:11 | Views: 3.666

TKH 21 okt

47,42 0,00 (0,00%)

HAAKSBERGEN (AFN) - TKH Group heeft de overname van Lakesight Technologies afgerond. Het technologieconcern maakt de overnamesom voor het bedrijf dat zich bezighoudt met bijvoorbeeld camera's voor intelligente verkeerssystemen niet bekend.

Lakesight heeft zijn hoofdkantoor in Duitsland en telt drie operationele dochters: Chromasens, Mikrotron en Tattile. Het bedrijf is gekocht van investeringsmaatschappij Ambienta. Laatstgenoemde liet in een verklaring weten zijn belang in Lakesight te hebben verkocht aan TKH voor 140 miljoen euro. De omvang van de deelneming bleef onbenoemd.

Er werken 169 werknemers bij Lakesight dat een jaaromzet draait van circa 45 miljoen euro. De overname zal volgens TKH vanaf volgend jaar bijdragen aan de winst per aandeel. Voor de mobiliteitsmarkt houdt de onderneming zich bezig met oplossingen rond onder meer snelweg- en tunnelbewaking, verkeershandhaving en tolheffing. Lakesight levert ook zogeheten vision-producten om industriële processen te controleren en inspecteren.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
TKH 60% zegt kopen 5 stemmen

Gerelateerd

TKH Group

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links