Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Onverwacht sterke resultaten voor Sif'

Gepubliceerd op 28 augustus 2020 09:46 | Views: 4.203

Sif Holding 08 mrt

15,76 +0,52 (+3,41%)

AMSTERDAM (AFN) - Funderingsspecialist Sif heeft sterke resultaten over het tweede kwartaal gepresenteerd, menen analisten van ING. Het bedrijfsresultaat (ebitda) was bijna de helft hoger dan de marktvorsers van de bank hadden voorzien. Ze geven daarbij aan dat zij negatiever waren dan de gemiddelde analist.

Sif houdt vast aan zijn verwachtingen voor heel 2020 en denkt dat het bedrijfsresultaat min of meer rond de 26 miljoen euro van afgelopen jaar uitkomt. ING denkt dat het uiteindelijke cijfer iets hoger zal komen te liggen, maar noemt het positief dat het bedrijf in het tweede kwartaal al zo goed heeft gepresteerd. Daarmee wordt de kans op een verbetering van de verwachtingen voor heel het jaar groter. Verder wijzen de kenners op de sterke financiële positie van het Limburgse bedrijf.

ING heeft een hold-advies met een koersdoel van 9 euro voor Sif. Het aandeel stond vrijdag rond 09.30 uur 6,9 procent lager op 12,64 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Sif Holding 86% zegt kopen 7 stemmen

Gerelateerd

Reacties

2 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 7 Jopie1962 28 augustus 2020 09:51
    "ING heeft een hold-advies met een koersdoel van 9 euro voor Sif. Het aandeel stond vrijdag rond 09.30 uur 6,9 procent lager op 12,64 euro."

    Ze geven een hold-advies nu de koers nog hoger staat dan hun koersdoel. Ze bedoelen: 'even wachten tot de koers gedaald is tot 9 euro, dán geven wij een verkoop-advies'.
  2. barondehuile 28 augustus 2020 14:48
    ING gelooft er gewoon niet in. Ik denk overigens dat ze gelijk hebben. Alles wat met wind en zon te maken heeft wordt nu schromelijk overdreven. vandaar HOLD door ING, ondanks goede resultaten. Niets mis mee.
    De tijd zal het, zoals altijd, wel laten zien. Wat nu verheerlijkt wordt, is straks fundamenteel uit de gratie, terwijl wat nu vertrapt wordt en echte waarde (eigen vermogen) heeft, een Houdini act zal laten zien. Ik ben 70 jaar en heb dit nu al vier keer meegemaakt en zal het ook nu (bij leven) opnieuw meemaken.
2 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare