Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Aandeelhouders Van Lanschot Kempen keuren nieuwe commissaris goed

Gepubliceerd op 28 mei 2020 17:49 | Views: 2.144

Van Lanschot Kempen NV 10 jul

13,88 0,00 (0,00%)

DEN BOSCH (AFN) - De aandeelhouders van Van Lanschot Kempen hebben op de algemene vergadering Karin Bergstein goedgekeurd als het nieuwst lid van de raad van commissarissen.

Verder trad president-commissaris Willy Duron terug. Frans Blom nam de voorzittershamer over. Duron was sinds 2007 lid van de raad en sinds 2016 de voorzitter. Van Lanschot Kempen bedankt hem voor de vele jaren in dienst bij de vermogensbeheerder.

Verder keurden de aandeelhouders het beloningsbeleid van zowel de directie als de commissarissen goed. Ook het voorstel voor een dividend van 1,45 euro per aandeel kreeg groen licht. Dat wordt vanwege de coronacrisis pas na 1 oktober uitgekeerd, in lijn met de eerdere oproep van toezichthouders.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Van Lanschot Kempen NV 67% zegt kopen 6 stemmen

Gerelateerd

Van Lanschot Kempen NV

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
7 Posts
| Omlaag ↓
7 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare