Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Arcadis neemt meerderheidsbelang in EAMS Group

Gepubliceerd op 28 mrt 2019 om 07:29 | Views: 1.625

Arcadis 17:36

16,99 -0,08 (-0,47%)

AMSTERDAM (AFN) - Arcadis neemt een meerderheidsbelang van ongeveer 51 procent in data-analysebedrijf EAMS Group. Daarmee zet het advies- en ingenieursbureau na de overname van het Britse software- en analysebedrijf Seams in januari weer een stap op het gebied van innovatie en digitale strategie.

Volgens een woordvoerder van Arcadis kan het ,,zeker de bedoeling zijn'' om het belang in EAMS de toekomst verder op te voeren. Er worden geen financiële details van de deal naar buiten gebracht.

EAMS heeft een hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk en telt ongeveer zeventig medewerkers. Met de data-analyse van het bedrijf moet het mogelijk zijn om allerlei zaken op het vlak van bijvoorbeeld veiligheidsmanagement en industriële oplossingen te optimaliseren. De onderneming is opgericht in 2006 en heeft projecten over de hele wereld. Klanten zijn onder meer afkomstig uit de spoor- en luchtvaartsector.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
Arcadis 100% zegt kopen 1 stemmen

Gerelateerd

Arcadis

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links