Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Moody's negatiever over Unibail-Rodamco-Westfield

Gepubliceerd op 27 maart 2020 13:18 | Views: 5.947 | Onderwerpen: Moody's

UNIBAIL-RODAMCO-WESTFIELD 29 mei

47,70 -3,30 (-6,47%)

FRANKFURT (AFN) - Kredietbeoordelaar Moody's heeft zijn rating voor winkelvastgoedfonds Unibail-Rodamco-Westfield (URW) verlaagd. Het bedrijf heeft nu de rating A3, waar dat eerder nog A2 was. De outlook zette Moody's op negatief, wat erop kan duiden dat er nog een afwaardering volgt.

Sinds Moody's in april vorig jaar de rating van URW op A2 zette, is de schuldenlast niet genoeg afgenomen, stelt het ratingbureau. Daarbij zorgen de winkelsluitingen in onder meer Europa en de Verengde Staten ervoor dat het winkelvastgoedfonds niet makkelijk bezittingen van de hand kan doen om die schuldenlast terug te dringen. Bovendien komen huurders onder druk te staan wat invloed zal hebben op de omzet en winst van URW, verwacht Moody's. De onzekerheid over de duur en de gevolgen van de maatregelen zijn de belangrijkste reden om de outlook op negatief te zetten.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
UNIBAIL-RODAMCO-WESTFIELD 81% zegt kopen 21 stemmen

Gerelateerd

Moody's

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

UNIBAIL-RODAMCO-WESTFIELD

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare