Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

CM.com koopt ticketbedrijf Global Ticket

Gepubliceerd op 27 februari 2020 18:49 | Views: 2.102

CM.COM 16:55

11,40 +1,10 (+10,68%)

BREDA (AFN) - Techbedrijf CM.com neemt ticketbedrijf Global Ticket over. Hoeveel de beursnieuweling neertelt voor dat bedrijf, is niet bekend gemaakt. Global Ticket is marktleider op het gebied van e-tickets in de Benelux en heeft klanten als het Van Gogh Museum, de Heineken Experience en dierentuin GaiaZOO.

CM.com heeft zelf ook al een ticketdienst die zich vooral op de kaartverkoop van festivals en sportevenementen richt. Met de overname van Global Ticket breidt het bedrijf uit naar musea en andere culturele instellingen.

Op ticketdiensten zit een relatief hoge marge, waardoor CM.com door de overname winstgevender wordt. Bovendien kan het bedrijf zelf de betalingen gaan verwerken van de ticketverkopen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
CM.COM 55% zegt verkopen 11 stemmen

Gerelateerd

CM.COM

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare