Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Snap ziet aantal gebruikers weer toenemen

Gepubliceerd op 23 april 2019 22:33 | Views: 949

SANTA MONICA (AFN) - Snap, het bedrijf achter de populaire app Snapchat, heeft het afgelopen kwartaal het aantal gebruikers weer zien stijgen. Die groei viel ook op te maken uit de omzetcijfers die fors hoger uitvielen dan een jaar eerder en die ook beter waren dan waar kenners in doorsnee op rekenden.

Het aantal dagelijkse gebruikers van Snapchat was in de afgelopen periode gemiddeld 190 miljoen, tegen 186 miljoen in de laatste drie maanden van vorig jaar jaar. In vergelijking met een jaar eerder daalde het aantal gebruikers evenwel met 1 miljoen.

De opbrengsten stegen op jaarbasis met 39 procent tot 320 miljoen dollar, dankzij hogere inkomsten uit advertenties. Snap drong het nettoverlies terug tot 310 miljoen dollar van 386 miljoen dollar een jaar eerder.

Snap doet de nodige inspanningen om gebruikers te binden. Met het toevoegen van video en entertainment wil het bedrijf gebruikers en daarmee adverteerders lokken. Recent kondigde het bedrijf aan ook videospelletjes aan te bieden.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare