Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

RoodMicrotec stelt aandeelhoudersvergadering uit

Gepubliceerd op 22 april 2020 08:31 | Views: 1.694

RoodMicrotec 08 jul

0,18 +0,00 (+0,29%)

DEVENTER (AFN) - Chiptoeleverancier RoodMicrotec heeft zijn voor 18 juni geplande jaarlijkse aandeelhoudersvergadering uitgesteld. Dat doet het bedrijf omdat het met de obligatiehouders in gesprek wil over de aflossing van een lening. Daardoor kan het jaarverslag niet voor het einde van april klaar zijn.

RoodMicrotec heeft voor 6 mei een bijzondere vergadering van obligatiehouders uitgeschreven. De uitkomst daarvan moet worden verwerkt in het jaarverslag dat op zijn laatst in juni wordt gepubliceerd. Als RoodMicrotec daar meer duidelijkheid over heeft, geeft het bedrijf ook een nieuwe datum voor de aandeelhoudersvergadering.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
RoodMicrotec 57% zegt kopen 7 stemmen

Gerelateerd

RoodMicrotec

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare