Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Groupon stopt met wapenaanbiedingen

CHICAGO (AFN/BLOOMBERG) - Groupon.com, 's werelds grootste online marketeer, stopt voorlopig met het aanbieden van wapengerelateerde zaken in de Verenigde Staten. Dat maakte het bedrijf achter de site met kortingsacties maandagavond laat bekend. Groupon kwam tot zijn beslissing door het landelijke debat dat is ontstaan over de wapenhandel, naar aanleiding van de schietpartij op een basisschool in Newtown (Connecticut) in december vorig jaar.

,,We onderzoeken op dit moment wat er allemaal onder die categorie wordt aangeboden'', aldus Julie Mossler, woordvoerster van de marketeer. De aanbiedingen die worden opgeschort zouden vooral kortingen voor schietworkshops en kleiduifschieten betreffen.

In de VS staakte sportwinkelketen Dick's Sporting Goods vorige maand al de verkoop van wapens die vergelijkbaar zijn met de geweren die militairen gebruiken. De schutter in Newtown gebruikte zo'n soort wapen. Wal-Mart Stores, de grootste verkoper van geweren in de VS, ging wel door met de verkoop in ongeveer 1200 van de bijna 4000 filialen.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.