Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Koersdoel IMCD omhoog bij ING

Gepubliceerd op 21 september 2020 10:44 | Views: 2.531

IMCD 04 mrt

105,85 0,00 (0,00%)

AMSTERDAM (AFN) - Chemicaliëndistributeur IMCD zet een belangrijke stap met de overname van zijn Indiase branchegenoot Signet. Dat constateren kenners van ING, die hun koersdoel voor het aandeel opvoerden van 77,30 euro naar 108 euro.

Signet richt zich op de distributie van stoffen voor de farmaceutische en voedingsindustrie. Het gaat dan bijvoorbeeld om verdunners en zoetstoffen. Behalve in India is de onderneming ook actief in Bangladesh, het Midden-Oosten en Afrika.

IMCD haalde direct 400 miljoen euro op om de deal met Signet te financieren en voor verdere overnames. ING wijst er daarbij wel op dat het goede nieuws van de deal door de stijging van het aandeel IMCD al direct in de aandelenkoers is verwerkt. "De huidige aandelenkoers hangt samen met nieuwe overnames, aangezien de waarderingen van onder meer branchegenoten veeleisend zijn", zo constateren de kenners. Zij wijzen daarbij op het sterke bedrijfsmodel en het trackrecord wat betreft overnames van IMCD, maar opwaartse beweging voor de koers is dus wel beperkt.

ING blijft bij zijn hold-advies voor IMCD. Het aandeel stond maandag omstreeks 09.45 uur 0,6 procent hoger op 105,45 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
IMCD 50% zegt kopen 8 stemmen

Gerelateerd

Reacties

4 Posts
| Omlaag ↓
 1. forum rang 9 objectief 21 september 2020 11:53
  quote:

  horscamp schreef op 21 september 2020 11:00:


  TRAP HIER NIET IN WANT ING LULT MAAR WAT KUNNEN BETER OP HUN EIGEN TOKO EEN DEGELIJKE ANALYSE UITVOEREN STELLETJE OPLICHTERS


  Het koersdoel van de ING is nauwelijks boven de beurskoers; dus ik zie het probleem niet.
  Soms liggen koersdoelen wel 100% boven de geldende koers.
4 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare