Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

HeadFirst gaat door als Morefield Group

Gepubliceerd op 20 december 2018 08:34 | Views: 1.991

MOREFIELD GROUP 01 apr

0,28 0,00 (0,00%)

HOOFDDORP (AFN) - Beursfonds HeadFirst Source Group gaat na de overname van de staffingactiviteiten door investeerder Berryllium verder als Morefield Group. Dat heeft het fonds in een verklaring laten weten.

De staffingactiviteiten gaan buiten de beurs verder onder de naam HeadFirst Source. De deal met Beryllium is inmiddels rond. Later deze maand zal er nog een speciaal dividend van 3 euro per aandeel worden uitgekeerd. De organisatie van de dan lege beurshuls zal licht veranderen, meldt HeadFirst.

Per 19 december is Erna Kortlang niet langer betrokken als commissaris. De raad van commissarissen heeft daarmee weer dezelfde samenstelling als eind 2017 het geval was.

Value8

Ook staat in de verklaring dat de beursgenoteerde investeringsmaatschappij Value8 een belang heeft in Morefield van 70 procent.

Berryllium is een overnamevehikel dat financieel wordt ondersteund door de Zwitserse vermogensbeheerder ruvercap. De investeerder meldde eerder in HeadFirst een sterke speler op de markt voor arbeidsbemiddeling te zien, waardoor het interessant zou zijn om verdere groei en overnames door het bedrijf te financieren. Berryllium zag daarbij meer heil in private financiering en wilde de beursnotering van HeadFirst buiten de beurs voortzetten.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
MOREFIELD GROUP 80% zegt kopen 5 stemmen

Gerelateerd

MOREFIELD GROUP

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare