Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Jumbo en Coop bereiden claim tegen Sligro voor

Gepubliceerd op 19 sep 2019 om 18:05 | Views: 4.882

Sligro 16 okt

24,50 +0,10 (+0,41%)

VEGHEL (AFN) - Sligro krijgt een claim aan de broek van het consortium Jumbo en Coop. De twee supers hebben vorig jaar de EMTÉ-winkels van het beursgenoteerde bedrijf overgenomen. Maar volgens de kopers heeft de brutowinstmarge van EMTÉ zich in de fase na de transactie "niet in lijn met de verwachtingen ontwikkeld".

Sligro verkocht de winkels aan de twee supers, voor 410 miljoen euro. In een verklaring stelt het na het sluiten van de beurshandel in Amsterdam "kennis te hebben genomen van een aankondiging van een mogelijke claim". Sligro zal die mogelijke claim niet accepteren en distantieert zich van de beschuldigingen. Sligro heeft nog geen kennis van de mogelijke omvang van de claim.

Het groothandelsbedrijf zegt zich momenteel voor te bereiden op de volgende stappen in het proces, en ziet potentiële juridische acties "met groot vertrouwen" tegemoet. Jumbo bevestigde dat het samen met Coop een claim gaat indienen. "Een juridische procedure is inmiddels opgestart", aldus een zegsvrouw die verder geen "inhoudelijke mededelingen" wilde doen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
Sligro 88% zegt verkopen 8 stemmen

Gerelateerd

Sligro Food Group

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Japio_
0
tinybolus
1
FlashHenk
0
Ze hadden nooit aan die supermarkten moeten beginnen bij Sligro. Was van meet af aan een verloren strijd, en heeft de aandacht van de groothandels afgeleid. Jammer.
sijmen9960
0
Door de kwaliteit en prijs daar door lopen de klanten weg bij die jumbo winkels ,
4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links