Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Akzo levert coatings Hudson Yards in New York

Gepubliceerd op 19 jun 2019 om 14:55 | Views: 1.796

Akzo Nobel 22 aug

81,48 -0,09 (-0,11%)

NEW YORK (AFN) - Voor de glas- en staalstructuur van Hudson Yards 30 In New York is gebruikgemaakt van poedercoatings van het Nederlandse verfconcern AkzoNobel. Het gaat om de recent opgeleverde toren die iets hoger is dan het Empire State Building. Van de prestigieuze klus zijn geen financiële details naar buiten gebracht.

Hudson Yards 30 is zo'n 387 meter hoog en heeft tevens het hoogste buitenobservatiedek van het westelijk halfrond. Dat ligt op 335 meter hoogte en gaat naar verwachting in 2020 open voor het publiek.

AkzoNobel leverde ook producten voor verschillende andere nieuwe gebouwen in de buurt, in verschillende stadia van voltooiing. Zo zijn de Nederlanders betrokken bij de naburige, kleinere toren Hudson Yards 10, waarvoor industriële coatings zijn verstrekt. Uiteindelijk zal Hudson Yards uit meer dan twintig gebouwen bestaan, met onder meer woon- en kantoorruimte, winkels, restaurants en een luxe hotel.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
Akzo Nobel 75% zegt kopen 4 stemmen

Gerelateerd

Akzo Nobel

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord