Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Demonstranten Shell-kantoor opgepakt

Gepubliceerd op 19 april 2019 11:15 | Views: 4.577

Royal Dutch Shell A 10:48

14,54 -0,36 (-2,39%)

DEN HAAG (AFN) - Bij een klimaatprotest voor het hoofdkantoor van Shell in Den Haag zijn zo'n twintig demonstranten opgepakt. Twaalf van hen hadden vernielingen aangericht en acht anderen luisterden niet naar opdrachten van agenten, aldus de politie.

Enkele tientallen klimaatactivisten waren vrijdagochtend samengekomen bij het Shell-kantoor. Een deel van de groep lijmde zichzelf vast aan de deuren bij de ingang. Op de ramen werden leuzen geschreven, op de grond lagen mensen in bodybags en op de trappen lag nepbloed. De demonstranten noemen zichzelf Extinction Rebellion (XR), naar een Britse actiegroep die de afgelopen week protestacties in Londen heeft gehouden.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Royal Dutch Shell A 50% zegt kopen 4 stemmen

Gerelateerd

Royal Dutch Shell A

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
7 Posts
| Omlaag ↓
  1. HollanderinPolen 19 april 2019 12:21
    Lekker bezig jongens. Bij de olie major met misschien wel de grootste ambities in elektriciteit en waar het klimaat een prominente rol speelt bij bedrijfsvoering als ik interviews met het management mag geloven. Als dank krijgen ze een stel van die idioten aan hun deur vastgelijmd en leuzen op de ramen. De hypocrisie spat er weer vanaf. Wat denkt men hier nou precies mee te bereiken? Ik denk dat het ze steeds meer puur om de aandacht gaat, want het gaat aan elke logica voorbij. Met dit soort acties maken ze politieke partijen die ze zelf zo verachten alleen maar populairder. Geef ze geen fopstraf, maar laat ze echt zien dat dit niet getolereerd wordt. Wishful thinking.
  2. ljjls 20 april 2019 19:37
    Dat VN klimaatpanel is de grootste ophitsersclub, VN wordt steeds gevaarlijker.
    Idioot migranten verdrag en totaal eenzijdige indoctrinatie tav klimaat. Opwarming is niet alleen slecht, heeft ook veel voordelen, alleen de lusten en lasten worden anders verdeeld. Waarom Nederlanders zo bang worden? Geen zin om de dijk te verhogen?
7 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare