Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

VS staan zakendoen met Huawei langer toe

Gepubliceerd op 18 nov 2019 om 19:14 | Views: 2.159 | Onderwerpen: Verenigde Staten

KPN 17:35

2,62 -0,07 (-2,74%)

WASHINGTON (ANP/BLOOMBERG) - De Verenigde Staten staan zakendoen met het Chinese technologieconcern Huawei langer toe aan bedrijven die daarvoor een speciale vergunning hebben. De vrijstellingen zijn met 90 dagen verlengd.

Volgens de Amerikaanse minister van Handel is de stap bedoeld om het telecomverkeer in sommige afgelegen delen van de VS niet in de problemen te brengen. De technologie van Huawei wordt daar nog ingezet.

Het Chinese bedrijf kwam eerder dit jaar op een zwarte lijst te staan, omdat de maker van smartphones en telecomapparatuur een gevaar voor de Amerikaanse nationale veiligheid zou zijn. Om bedrijven de tijd te geven zich aan te passen, gaf de Amerikaanse overheid hen tijdelijk respijt, zodat ze toch zaken konden blijven doen met Huawei. Die licentie liep eigenlijk maandag af.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
KPN 60% zegt kopen 5 stemmen

Gerelateerd

Verenigde Staten

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

KPN Koninklijke

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
3 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Kaviaar
0
Dan krijgen de roze brillenbeleggers toch weer wat hoop..... op een z.g.n. deal die er niet komt zolang Trump de beursmaniak op de stoel zit.
Kaviaar
0
Volgens de Amerikaanse minister van Handel is de stap bedoeld om het telecomverkeer in sommige afgelegen delen van de VS niet in de problemen te brengen. De technologie van Huawei wordt daar nog ingezet.

Puur eigenbelang. Heeft niets, maar dan ook niets te maken met versoepeling van regels inzake een eventuele handelsdeal.

Trump heeft zijn kostje al lang op het droge en is zeer waarschijnlijk vele malen rijker geworden vanaf dat hij president is geworden. Ook zijn vrienden hebben al bijna vier jaar lang geprofiteerd op de beurs. Het is en blijft immers een "zakenman".

Daarom wil hij waarschijnlijk geen inzage geven in de belastingpapieren!

Als je niets te verbergen hebt en alles eerlijk is gegaan, heb je mogelijk wat moeite met de papieren afgeven, maar Trump wil het beslist voorkomen.
Zal wel net zoiets zijn als het z.g.n. liefdadigheidsfonds die hij heeft gebruikt voor eigen gewin.
Zo'n "president" mag toch geen president genoemd worden.
Vanoranje
0
@Kaviaar. Denk dat je gelijk hebt. Als zakenman heeft hij er zeker van geprofiteerd. Een heleboel zakenmannen zouden het in die positie doen.
3 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links