Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Beveiliger G4S roept aandeelhouders op bod GardaWorld te negeren

Gepubliceerd op 18 oktober 2020 14:57 | Views: 1.727

LONDEN (ANP/BLOOMBERG) - De Britse beveiliger G4S heeft zijn aandeelhouders opgeroepen niet in te stemmen met een vijandig bod van het Canadese GardaWorld. De leiding van G4S noemt de timing van het bod van de Canadezen 'zeer opportunistisch'. Bovendien meent de directie dat het bod van GardaWorld te laag is omdat de waarde en de vooruitzichten van G4S te laag worden ingeschat.

GardaWorld besloot onlangs met zijn bod direct naar de aandeelhouders van G4S te stappen nadat de bedrijfsleiding van het Britse bedrijf al twee keer een bod had afgewezen. Het Canadese bedrijf heeft net geen 3 miljard pond of ongeveer 3,3 miljard euro over voor G4S.

G4S is in tientallen landen aanwezig en heeft honderdduizenden werknemers. De laatste jaren stootte het bedrijf verschillende activiteiten af, waaronder waardetransporten in Nederland, om zich vooral te richten op beveiligingsdiensten. Het concern wordt bovendien al een aantal jaren geplaagd door een reeks schandalen.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare