Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Omzet American Express valt tegen

Gepubliceerd op 18 jul 2018 om 22:36 | Views: 1.070

American Express Company 18 okt

116,76 -2,34 (-1,96%)

NEW YORK (AFN) - American Express heeft in het tweede kwartaal de omzet zien stijgen ten opzichte van een jaar eerder. De verwachtingen van marktvorsers werden echter niet gehaald, waardoor het aandeel in de Amerikaanse nabeurshandel flink onder druk kwam te staan.

De creditcardmaatschappij zette een omzet in de boeken van 10 miljard dollar, tegen bijna 9,2 miljard dollar een jaar eerder. De groei was onder meer te danken aan de sterkere Amerikaanse economie, waardoor klanten meer uitgaven op hun kaarten. Analisten rekenden in doorsnee echter op een omzet van 10,1 miljard dollar. Onder de streep resteerde een winst van ruim 1,6 miljard dollar, tegen meer dan 1,3 miljard dollar vorig jaar.

American Express is positiever geworden over de omzetontwikkeling in heel 2018. Waar het eerder nog rekende op een omzetgroei van 8 procent, rekent de onderneming er nu op dat de omzet met 9 procent zal groeien ten opzichte van vorig jaar.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
American Express Company

Gerelateerd

American Express Company

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links