Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Kabinet houdt begin 2022 tweede veiling 5G-frequenties

Gepubliceerd op 17 december 2020 17:04 | Views: 2.114

KPN 03 mrt

2,82 0,00 (0,00%)

DEN HAAG (AFN) - De regering verwacht dat het zeker een jaar duurt voordat ze voor de tweede keer frequenties voor 5G-verbindingen zal veilen. Het kabinet verwacht de veiling begin 2022 te organiseren. De te veilen frequentieband komt in de maand september van dat jaar beschikbaar voor het aanbieden van de snelle vorm van mobiel internet.

Nederland veilde afgelopen zomer voor het eerst frequenties voor 5G-internet. Telecomproviders KPN, VodafoneZiggo en T-Mobile telden samen ruim 1,2 miljard euro neer om gebruik te mogen maken van de drie aangewezen frequentiebanden. Inmiddels bieden deze telecombedrijven nu ook al 5G-internet aan voor klanten met een daarvoor geschikte telefoon.

Bij de tweede veiling wordt de zeer gewilde 3,5 gigahertz-band geveild. Volgens deskundigen zijn die frequenties geschikter voor het behalen van de hoge snelheden die bij 5G worden beloofd.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
KPN 70% zegt kopen 10 stemmen

Gerelateerd

Reacties

2 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 8 Kaviaar 17 december 2020 17:27
    quote:

    ramp 2017 schreef op 17 december 2020 17:25:


    En dan gek vinden dat immuunsysteem verstoord worden .... al die WiFi 5 g etc etc , niet goed voor de mens zijn lijf wel voor zijn welvaart , wat geef je als overheden de voorrang ,,, het geld dat is duidelijk .


    We lijken wel behekst door Trump. Dollars vóór alles....
2 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare