Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Financieel directeur ABN AMRO stapt volgend jaar op

Gepubliceerd op 17 november 2020 08:45 | Views: 5.805 | Onderwerpen: banken

ABN AMRO BANK N.V. 25 jan

7,97 -0,36 (-4,32%)

AMSTERDAM (AFN/BLOOMBERG) - ABN AMRO moet op zoek naar een nieuwe financieel directeur. De huidige financiële man Clifford Abrahams heeft besloten de bank eind februari te verlaten om bij de Britse branchegenoot Virgin Money UK aan de slag te gaan. Het proces om een opvolger te vinden is in gang gezet.

Volgens topman Robert Swaak betekent het vertrek van Abrahams "voor de bank een groot verlies". Zelf geeft Abrahams aan dat hij blij is dat hij dichter bij huis in het Verenigd Koninkrijk kan gaan werken, en ook dat hij het jammer vindt om weg te gaan uit Amsterdam. De Brit werkte voor hij in 2017 aantrad onder meer voor verzekeraar Delta Lloyd en zakenbank Morgan Stanley.

ABN AMRO, dat net als andere banken gebukt gaat onder de coronacrisis, heeft juist een nieuwe strategie uitgestippeld voor de komende jaren. Daarover praat het financiële concern later deze maand zijn beleggers bij op een speciale beleggersdag. Abrahams kijkt er naar zeggen nog naar uit om deel te nemen aan die update. De komende maanden zal hij zich nog volledig blijven inzetten voor ABN AMRO.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
ABN AMRO BANK N.V. 64% zegt verkopen 28 stemmen

Gerelateerd

Reacties

8 Posts
| Omlaag ↓
8 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare