Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Groen licht voor financieel directeur PostNL

Gepubliceerd op 17 april 2018 18:59 | Views: 3.296

PostNL 16:01

1,34 -0,04 (-3,18%)

DEN HAAG (AFN) - De aandeelhouders van PostNL hebben op de jaarlijkse vergadering ingestemd met de benoeming van Pim Berendsen tot nieuwe financieel topman van het postbedrijf. Hij is de opvolger van Jan Bos, die eind vorig jaar zijn terugtreden bekendmaakte.

PostNL maakte de voordracht in februari bekend. Berendsen werkt sinds 2000 bij PostNL, met een uitstapje tussen 2013 en 2015 bij Van Gansewinkel. De bestuurder was eerder lid van het zogenoemde Executive Committee van PostNL, verantwoordelijk voor internationale activiteiten, fusies en overnames en groei.

Er werd ook ingestemd met benoemingen in de raad van commissarissen. Verder werd het dividendvoorstel van 0,17 euro per aandeel goedgekeurd door de aandeelhouders.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
PostNL 100% zegt kopen 8 stemmen

Gerelateerd

PostNL Koninklijke

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare