Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Nikkei boekt vierde winstdag op rij

TOKIO (AFN) - De aandelenbeurs in Tokio is donderdag voor de vierde dag op rij met winst gesloten. Beleggers bleven positief in afwachting van de plannen van de Japanse regering voor meer economische stimuleringsmaatregelen.

De Nikkei ging met een plus van 1 procent op 16.385,89 punten de handel uit. Verwachtingen dat premier Shinzo Abe met nieuwe steunmaatregelen komt, zorgen al de hele week voor een opgewekte stemming op de beursvloer in Tokio. De koersverliezen als gevolg van het brexit-referendum zijn allemaal weer goedgemaakt door de Japanse beurs.

Nintendo was weer een opvallende stijger met een koersstijging van 16 procent. Daarmee ging het aandeel van de computerspelletjesmaker verder vooruit dankzij de ongekende populariteit van de nieuwe mobiele game Pokemon Go. Nintendo deed woensdag nog een klein stapje terug, na de forse koerswinsten van de voorgaande dagen.

In Singapore werd de beurshandel donderdag stilgelegd wegens een technische storing. De Hang Seng in Hongkong noteerde 0,3 procent hoger. De Kospi in Seoul klom 0,2 procent en All Ordinaries in Sydney won 0,4 procent.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
TOKYO-Nikkei 225 kopen verkopen

Gerelateerd

Reacties

2 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 7 jan de vakman 14 juli 2016 08:54
    Het verre oosten staat helemaal groen,ook bij ons staan de futures leuk groen,als het maar niet gaat als gisteren,toen na een aarzelende start alles leuk begon te plussen,maar de beurs in het laatste kwartier toch nog rood kachelde.
    De olie is ook weer aan het opkrabbelen,na een toch wel ferme val,dat is in ieder geval een opsteker,allen heel veel geluk,want dat heb je op de beurs ,naast je gezonde verstand toch ook echt wel een beetje nodig!!!
2 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.