Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Ctac rondt overname meerderheidsbelang Purple Square af

Gepubliceerd op 14 januari 2020 12:06 | Views: 1.288

Ctac 17:29

1,62 -0,01 (-0,61%)

DEN BOSCH (AFN) - Automatiseerder Ctac heeft de overname van een meerderheidsbelang van 70 procent in Purple Square, een specialist in programma-project- en verandermanagement, afgerond. Die onderneming is jaarlijks goed voor een omzet van ruim 5 miljoen euro.

De transactie werd in december aangekondigd, zonder financiële details naar buiten te brengen. Volgens Ctac zal de deal vanaf boekjaar 2020 bijdragen aan de groei van de consultancy-activiteiten van Ctac, het bedrijfsresultaat en de winst.

Oprichter van Purple Square Wil Daniels blijft betrokken en behoudt een minderheidsbelang in de onderneming. Wel zijn er afspraken gemaakt over het verwerven van het resterende belang door Ctac over drie jaar. Purple Square zal daarbij als onafhankelijk onderdeel van de Ctac-groep blijven opereren. Het team van Purple Square bestaat momenteel uit 25 project- en programmamanagers.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Ctac 100% zegt kopen 1 stemmen

Gerelateerd

Ctac

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare