Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

ArcelorMittal wil 2 miljard dollar uit markt halen

Gepubliceerd op 11 mei 2020 14:44 | Views: 13.633 | Onderwerpen: staal

ArcelorMittal 10 jul

9,90 +0,31 (+3,21%)

EUR/USD 10 jul

1,13 +0,00 (+0,14%)

LUXEMBURG (AFN/BLOOMBERG) - Staalbedrijf ArcelorMittal wil voor 2 miljard dollar aan aandelen en converteerbare obligaties uitgeven. De onderneming, met een notering aan de beurs in Amsterdam, wil met die opbrengst zijn schuldenlast versneld aflossen. Ook moet het geld voor algemene bedrijfsdoeleinden worden gebruikt en om de liquiditeit te verbeteren.

De verhoudingen tussen de hoeveelheid aandelen en obligaties die het bedrijf uitgeeft staat nog niet vast. De obligaties krijgen een looptijd van drie jaar en worden daarna omgezet in aandelen. Een trust van de familie Mittal heeft al aangegeven voor 200 miljoen dollar aandelen en obligaties te willen kopen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
ArcelorMittal 60% zegt verkopen 57 stemmen
EUR/USD 73% zegt verkopen 22 stemmen

Gerelateerd

staal

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

ArcelorMittal

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

EUR/USD

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
11 Posts
| Omlaag ↓
  1. Studentenrekening 11 mei 2020 15:19
    Een aandelenemissies. Zoals het hoort. Als het aandeel nou eens naar 4 a 5 euro zou gaan. Dan ga ik er eens over nadenken om mijn spaargeld aan te spreken om in te stappen.

    Er staat zat spaargeld klaar om de beurs te ondersteunen, daar hebben we geen centrale bank voor nodig. Maar het spaargeld gaat niet op de huidige niveau's instappen natuurlijk. Iedereen wil een leuk rendement in het vooruitzicht hebben.
11 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare