Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

BAM draagt nieuwe commissarissen voor

Gepubliceerd op 10 juni 2020 08:38 | Views: 2.159

BAM 07 aug

1,42 +0,03 (+1,80%)

BUNNIK (AFN) - Bouwbedrijf BAM wil Bob Elfring en Denise Koopmans benoemen als commissarissen. Elfring moet de plek van Harrie Noy innemen, die zijn vertrek al eerder aankondigde. Mer de benoeming van Koopmans sorteert BAM voor op het aanstaande vertrek van Carla Mahieu, die aan haar derde en laatste termijn in de raad van commissarissen bezig is.

Elfring komt uit de financiële wereld en heeft bij een reeks banken in binnen- en buitenland gewerkt. Momenteel is hij adviseur van investeerder CVC Capital Partners. Koopmans heeft een juridische achtergrond en werkte bij diverse ondernemingen, onder meer in de bouwsector. Sinds 2015 richt ze zich op commissariaten, onder meer bij Swiss Post en verzekeraar VGZ.

Voor de benoeming moet een buitengewone aandeelhoudersvergadering worden belegd. Dat gebeurt later dit jaar.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
BAM 88% zegt kopen 16 stemmen

Gerelateerd

BAM Groep Koninklijke

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare