Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Groothandelsvoorraden VS omlaag

Gepubliceerd op 9 april 2020 16:14 | Views: 2.121 | Onderwerpen: Verenigde Staten

WASHINGTON (AFN) - De groothandelsvoorraden in de Verenigde Staten zijn in februari met 0,7 procent gedaald ten opzichte van de voorgaande maand. Dat blijkt uit definitieve cijfers die het Amerikaanse ministerie van Handel heeft gepubliceerd.

Economen hadden in doorsnee verwacht dat de voorraden met 0,5 procent zouden dalen, zoals bij een eerdere meting werd vastgesteld. Een maand eerder gingen de voorraden met 0,4 procent omlaag.

Gerelateerd

Verenigde Staten

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
7 Posts
| Omlaag ↓
 1. forum rang 5 DerksVisie 9 april 2020 17:14
  quote:

  Watchdog schreef op 9 april 2020 16:56:


  De beurs wordt in zekere zin kunstmatig hoog gehouden, of omhoog geduwd


  Wat misschien ook wel meespeelt. Iedereen zit thuis zich te vervelen, ook mensen die zogenaamd thuis ¨werken¨. Wat ga je doen als je je verveelt? Dingen doen waar je anders geen tijd voor had maar altijd al eens had willen beginnen. Dan kun je denken aan schilderen etc maar er zullen ook een hoop mensen (wereldwijd) nu opeens gaan beginnen met beleggen.

  Dus voor een groot deel heb je de FED met haar ¨stimuluspakketten¨ en daarnaast dus iedere particulier die voorheen nooit heeft belegd. Je ziet het aan DeGiro die nu zelfs een wachtrij heeft voor nieuwe aanmeldingen.

  Tja dit gaat niet de goede kant op maar zolang de kwartaalcijfers nog niet binnen zijn kan iedereen nog even op fantasiecijfers doorfeesten.
 2. forum rang 7 Formule1-Fan 9 april 2020 17:14
  feest op de beurs.
  mokerslag voor shorts, indexen, mega veel shorts af getikt bij dow en nassie.

  mega steun pakket heb ik jouw jaar, wie doet nu zoiets.
  je kan eeuwen door blijven drukken en lost niks op, alleen de terugbetalinge hoe krijg je die ooit nog verwerkt, nooit meer, 4020 pas jaar.
  Zelfverrijking fed.
 3. forum rang 4 jan de vakman 9 april 2020 17:53
  De beurs toont zeker veerkracht in deze barre tijden,al denk ik wel dat het fed muisje een hele dikke staart gaat krijgen,hij wil wel alles op termijn terugkrijgen en dat moet ook wel natuurlijk,want anders is amerika zo goed als failliet.
  Ik vraag me nog steeds af,of we nu wel een slimme koers varen met al die down regels rondop corona,ze treffen steeds maar mensen,die weinig of niets toevoegen aan de besmettingen,ga toch aub eens echt de aandacht op de meest kwetsbare groep richten,gisteren,was er een autoriteit,op het gebied van toxiologie,die waarschuwde,dat beademing bij koolmonoxide;co,avenrechts werkt,de toegediende zuurstof,verergert de kwaal,hij rade ademhalingsoefeningen voor deze patienten aan,zelf weet ik dat dit perfekt werkt,vroeger heb ik veel met asbest gewerkt en het is waarschijnlijk door het feit dat ik nooit gerookt heb,dat ik dit stukje nog kan schrijven,want al mijn rokende collega's liggen al jaren tussen 6 planken.
  Toen bij mij de benauwdheid ook steeds meer toe ging slaan,hoorde ik op bnr een hele bruikbare tip van een vooraanstaand longarts,hij zei;neem elke avond voor je naar bed gaat een drinkrietje en adem daardoor je longen helemaal vol en blaas ze vervolgens,door dat zelfde rietje helemaal leeg en herhaal dit minstens 5x,heel eenvoudig en ik heb er tot de dag van vandaag enorm veel baat bij!!
  En wat die maatregelen betreft,rutje ,zet op de politie auto's het 1,5m logo met een brede smile,een beetje humor is meer dan ooit nodig,anders kon iedereen wel eens een grote trap naar al dit gedoe gaan geven,dat kan toch niet de bedoeling zijn!!
7 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare