Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Thomas Cook blij met Griekenland en Spanje

LONDEN (AFN) - Thomas Cook heeft de omzet in het eerste kwartaal van zijn gebroken boekjaar licht zien stijgen. De Britse reisorganisatie profiteerde van aantrekkende interesse in reizen naar Griekenland en Spanje. Ook reizen naar verder weg gelegen bestemmingen deden het concern goed.

De omzet steeg in het kwartaal dat liep tot eind december met 1 procent tot 1,6 miljard pond (bijna 1,9 miljard euro). Het operationeel verlies voor belastingen kwam uit op 49 miljoen pond, een verbetering van 1 miljoen pond ten opzichte van een jaar eerder. Een nettoverlies werd niet gemeld.

Thomas Cook was ,,voorzichtig" over zijn vooruitzichten vanwege onzekerheid over de politieke en economische toekomst. De boekingen van zomervakanties liggen vooralsnog in lijn met de verwachtingen.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 27 september 2017 17:00
    Tourisme in en naar Spanje blijft sterk. Zeker met de onzeekerheid in Turkije, Griekenland en Tunesie. Spanje heeft opmerkelijk genoeg ook een enorme opmars van sextourisme. Een Oostenrijkse krant heeft Spanje reeds het 'Pataya van Europa' genoemd. Omzet van bedrijven in de sexbranche is ongekend hoog, ook in tijden van de crisis. Alleen Barcelona al die ruim 7 miljoen toeristen per jaar ziet heeft naar schatting 50.000 prostituees werkzaam in de stad om aan de behoeften te voldoen. bron: blog.blackbook-app.com/
1 Post
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links