Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Beslag gelegd op tegoeden Centric-baas'

Gepubliceerd op 7 augustus 2019 07:28 | Views: 3.876

Oranjewoud 06 jul

6,05 +0,05 (+0,83%)

AMSTERDAM (AFN) - Brigitte van Egten heeft beslag laten leggen op de privérekeningen en aandelen van de Twentse ondernemer Gerard Sanderink. Dat bevestigt haar advocaat tegen Het Financieele Dagblad.

Van Egten is oud-zakenpartner én levenspartner van Sanderink, die eigenaar is van onder meer IT-bedrijf Centric en bouwbedrijf Strukton. Van Egten probeert via het beslag een vordering van 200.000 euro te incasseren. Deze vordering werd haar afgelopen week toegezegd door de rechtbank van Almelo wegens smaad. Sanderink had het verhaal rondgestrooid dat een inval van de fiscale inlichtingendienst Fiod bij zijn bouwbedrijf Strukton het gevolg was van een klacht van Van Egten bij de veiligheidsdienst AIVD.

Het beursgenoteerde Oranjewoud is het moederbedrijf van onder meer Strukton en ingenieursbureau Antea en werd begin juni op het strafbankje van beursbedrijf Euronext geplaatst vanwege het niet tijdig indienen van een goedgekeurd jaarverslag.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Oranjewoud 50% zegt kopen 10 stemmen

Gerelateerd

Oranjewoud

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
2 Posts
| Omlaag ↓
2 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare